OnePlus Nord 2 5G va integra un chipset de la MediaTek, Dimensity 1200-AI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
OnePlus Nord 2 5G
OnePlus Nord 2 5G

OnePlus a anunţat că noul telefon OnePlus Nord 2 5G va integra un chipset flagship de la MediaTek. OnePlus a lucrat îndeaproape cu MediaTek pentru a îmbunătăţi caracteristicile bazate pe inteligenţă artificială (AI) ale Dimensity 1200.

Arhitectura Open Resource de pe Dimensity aduce o serie de noi caracteristici bazate pe AI pe OnePlus Nord 2 5G. Pentru a evidenţia noile capacităţi AI ale chipsetului, OnePlus şi MediaTek au ales numele Dimensity 1200-AI pentru a-l distinge de versiunea Dimensity 1200 standard

Noul dispozitiv OnePlus Nord 2 5G va integra câteva funcţionalităţi alimentate de AI: fotografiere asistată de AI pentru, îmbunătăţiri ale afişajului, timpi de răspuns mai buni etc.

Pentru fotografii, AI Photo Enhancement este capabil să recunoască până la 22 de scenarii de fotografie diferite şi reglează automat tonurile de culoare şi contrastul pentru a asigura optimizarea fotografiilor la calitate maximă, chiar şi pe timp de noapte şi în alte medii cu lumină slabă.

Pentru videoclipuri, funcţia AI Video Enhancement permite efecte HDR live în timp real pe durata înregistrării. Chipset-ul personalizat AI foloseşte tehnologia DOL-HDR pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii, a ajuta înregistrarea şi a îmbunătăţi gama de culori şi precizia culorilor videoclipurilor. Acest lucru ajută la obţinerea unor detalii mai bune ale umbrelor, păstrarea highlight-urilor şi la o gamă dinamică mai mare.

Îmbunătăţirile esenţiale includ tehnologia AI Color Boost, care utilizează capabilităţile de înţelegere a contextului ale AI pentru a transforma automat gama dinamică standard (SDR) în HDR. AI Resolution Boost îmbunătăţeşte automat rezoluţia video la rezoluţie HD pe aplicaţiile populare de socializare. Smart Ambient Display utilizează AI pentru a controla dinamic luminozitatea ecranului în funcţie de condiţiile de iluminare din jurul utilizatorilor şi a conţinutului afişat pe ecran, asigurând o experienţă de vizionare intuitivă şi confortabilă în orice moment.

Pe lângă camera îmbunătăţiţă şi tehnologiile afişajului, flagship-ul MediaTek Dimensity 1200-AI oferă şi o experienţă de gaming superioară. Utilizatorii vor putea juca la o rată ridicată de refresh titluri precum Brawl Stars. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite