Note 7 abia s-a lansat, dar Samsung pregăteşte deja următorul vârf de gamă. Toate detaliile despre el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy S8 va veni numai în versiune edge
Samsung Galaxy S8 va veni numai în versiune edge

Din cauza problemelor cu Note 7, următorul flagship al producătorului asiatic, ar putea sosi mai devreme decât ne aşteptam.

Lansarea Samsung Galaxy S8 este, cu siguranţă, planificată pentru începutul anului viitor, însă planurile pentru o lansare la sfârşitul primului trimestru fiscal sunt deja afectate de scandalul Galaxy Note 7.

Deşi mai sunt câteva luni până la momentul lansării Samsung Galaxy S8, există deja o serie de zvonuri cu privire la noutăţile pe care S8 le aduce fanilor Samsung.

Încă de la Galaxy S6, Samsung a surprins prin introducerea ecranelor curbate pentru variantele Edge ale flagship-urilor sale. De această dată, însă, lucrurile ar putea sta diferit.

Majoritatea surselor vorbesc despre faptul că Samsung a decis să adopte modelul de ecran curbat pentru ambele variante ale Samsung Galaxy S8. Astfel, nu va mai exista o distincţie din punct de vedere al design-ului ecranului când vine vorba de cele două variante ale telefonului.

Următorul flagship din seria Galaxy ar putea veni cu un set dublu de camere. Sursele vorbesc despre o combinaţie de camere cu senzori de 12 şi 13 megapixeli.

Există zvonuri şi cu privire la alternativa unei singure camere foto pe Samsung Galaxy S8, iar aceasta ar avea rezoluţia de 30 de megapixeli, însă este mai uşor de crezut că Samsung va urma modelul Apple în ceea ce priveşte sistemul dual de camere. Aici găseşti mai multe detalii despre Samsung Galaxy S8.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite