Motorola plănuieşte să lanseze un ceas inteligent. Cum arată modelul fabricat de companie pentru Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motorola a anunţat, la MWC 2014, că vrea să lanseze un accesoriu inteligent purtabil până la sfârşitul acestui an. Ceasul va fi unul pe care „oamenii chiar vor vrea să îl poarte“, a spus unul din directorii companiei, atacând dispozitivele Samsung.

Managerul de produs al Motorola, Rick Austenwell, a planurile în timpul unei conferinţe de presă ce a avut loc la Mobile World Congress din Barcelona. Acesta a promis că smartwatch-ul pregătit de companie va fi cel mai frumos făcut vreodată.

„Senzorii avansaţi înseamnă că putem face dispozitive pe care nu le-am mai văzut vreodată. Am avut o mulţime de experienţă cu dezvoltarea senzorilor pentru Moto X“, a spus Austenwell.

„Intenţionăm să oferim nişte gadgeturi purtabile interesante anul acesta şi lucrăm la un ceas care să fie lansat spre finalul 2014. Trebuie să rezolvăm câteva probleme importante pe care le-au avut utilizatorii, cea mai mare problemă fiind faptul că nu există dispozitive purtabile pe care utilizatorii să vrea să le poarte“, a mai spus acesta.

Ca să ducă şi mai departe insultele faţă de Samsung, managerul Motorola a ţinut să specifice că ceasul inteligent nu va rula sistemul de operare Tizen.

Un proiect dat uitării

image

S-ar părea că înainte ca Google să vândă Motorola chinezilor de la Lenovo, plănuia să scoată un ceas Nexus cu ajutorul subsidiarei.

Smartwatch-ul a ajuns pe Internet mulţumită celor de la Android Police. Potrivit acestora, dispozitivul s-ar fi numit Nexus Gem, dar Google a renunţat la proiect pentru a face un parteneriat cu sud-coreenii de la LG.

Ceasul din imagini este destul de butucănos şi se încărca printr-un port USB ascuns în curea. Acesta era similar ceasului MotoActv şi dispunea de un buton de înapoi.

MotoActv era un ceas special pentru amatorii de fitness care rula pe sistemul de operare Android. Compania a încetat să-l mai producă încâ de anul trecut.

Sperăm că Motorola se va ţine de cuvânt în privinţa designului şi că ceasul pe care urmează să-l lanseze anul acesta să nu arate ca cel creat pentru Google. 

Tech Adevărul vă va aduce video-uri hands on cu dispozitivul de la MWC 2014. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite