Mesajul de pe Facebook al „Generaţiei N-am“ către Sorin Ovidiu Vîntu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri organizaţi în grupul de Facebook Utopia au creat pagina de Facebook „Pe aripile vântului“, pentru a-i arăta lui Sorin Ovidiu Vîntu că nu sunt săracii de care vorbeşte el în videoclipurile sale.

Utopia este un grup privat de Facebook cu 1.800  de membri, mare parte foşti membri ai grupului Autobaza 2.0, cunoscuţi pentru acţiunile lor de trolling şi umor. Grupul se descrie ca unul de relaxare, glume, campanii de internet şi, uneori, justiţiar.

Pe Aripile Vântului este o pagină de Facebook creată ca o campanie faţă de cele spuse de Sorin Ovidiu Vîntu despre generaţia Facebook, pe care o numeşte "Generaţia N-am". El a spus "Sunteţi nişte proşti, fraieri în toată puterea cuvântului. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceţi voi, luăm noi. Indiferent cine vine la putere, avem relaţii şi colo, şi colo, oricum facem bani. Voi ce faceţi? Generaţia n-am! Nu aveţi absolut nimic. Nu aveţi casă, nu aveţi maşină. Bă ,nici curve nu aveţi!".

Poza cover a paginii. 

image

Ce face pagina pe Aripile Vântului? Postează selfie-uri în care îşi exprima părerea despre Vântu printr-un gest. "Probabil un deget ridicat. Pozele vor fi postate pe pagină sub forma Nume, Oraş + poză şi hashtag-ul #PentruVantu". Dar acţiunea nu se termină aici. Pentru a-i arăta lui Sorin Ovidiu Vîntu că Generaţia N-am, aşa cum a intitulat-o, are bani, cei care postează selfie-uri sunt încurajaţi să facă donaţii la Crucea Roşie sau la Fundaţia Principesa Margareta a României, care derulează proiecte pentru copii şi bătrâni.

Mai jos puteţi vedea imaginile cu donaţii şi mesajele ... Directe transmise de generaţia "N-am" lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Între timp, SOV a postat un nou filmuleţ în care înfierează "proştii" care-l urmăresc şi promovează schimbarea sistemului.

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/pe-aripile-vantului" target="_blank">View the story "Pe Aripile Vântului" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite