Konica Minolta anunță lansarea AccurioLabel 400, sistem de tipar digital pentru etichete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Konica Minolta anunță lansarea, în primul trimestru din 2023, a sistemului de tipar digital pentru etichete, AccurioLabel 400. Rapoarte de piață arată că aproximativ 48% dintre furnizorii din domeniu plănuiesc noi investiții în echipamente digitale pentru printarea etichetelor, în următorii doi ani.

Sistem de tipar digital pentru etichete Konica Minolta AccurioLabel 400.
Sistem de tipar digital pentru etichete Konica Minolta AccurioLabel 400.

Konica Minolta, companie dinn industria sistemelor de tipar digital, își propune ca, odată cu lansarea noului AccurioLabel 400, să capteze o altă parte semnificativă dintr-un sector în creștere rapidă, format din furnizori de etichete tipărite în volume medii și mari. 

Cercetările susțin opinia Konica Minolta conform căreia există pretutindeni oportunități pentru a regândi posibilitățile de dezvoltare, pe fondul creșterii prețurilor la energia electrică și a costurilor materiei prime și, în plus, a lipsei tot mai acute a forței de muncă specializată.

Dezvoltările adăugate noului AccurioLabel 400 includ capacitatea de a extinde aplicațiile cu toner alb, productivitate îmbunătățită cu viteze de imprimare super rapide - de până la 39,9 metri pe minut - și reduceri suplimentare ale costurilor de funcționare datorită duratei de viață mai ridicate a pieselor, precum și a tiparului mult îmbunătățit. AccurioLabel 400 va fi disponibil în configurații de 4 și 5 culori.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite