iSTYLE, retailer specializat Apple, deschide primul magazin stradal în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO iSTYLE
FOTO iSTYLE

iSTYLE, retailer specializat Apple din România, a anunţat vineri că deschide primul magazin stradal din România şi ajunge la un număr de 12 locaţii fizice la nivelul întregii ţări.

Noul magazin se află în centrul Capitalei, are 50 de metri pătraţi şi vinde produse Apple. Pasionaţii Apple sunt aşteptaţi începând de sâmbăta, 12 decembrie, ora 10:00, în noul magazin din Clădirea Grawe (strada Vulturilor, nr. 98).

Noul magazin funcţionează şi ca punct de recepţie pentru service-ul iSTYLE, furnizor de servicii Apple autorizat. Echipa de tehnicieni oferă servicii de consultanţă tehnică, diagnoză, reparare şi înlocuire de componente, transfer de date sau upgrade de sisteme, toate efectuate în strânsă colaborare cu echipa centrală Apple.

Reprezentanţii iSTYLE spun că au luat în calcul o locaţie suplimentară, în afara centrelor comerciale, un spaţiu de sine stătător care va putea funcţiona indiferent de restricţiile impuse de contextul pandemiei.

Reprezentanţii iSTYLE Retail România estimează o cifră de afaceri în jurul valorii de 50 de milioane de euro pentru anul 2020.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare reţea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul şi Estul Europei. În România, iSTYLE este unic partener comercial Apple cu statutul de Premium Reseller.

Prin intermediul celor 46 de magazine retail şi online la nivel european, iSTYLE oferă gama completă de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch şi Apple TV şi un portofoliu de accesorii şi software. În România, iSTYLE are douăsprezece magazine deschise în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj, Braşov şi Iaşi şi peste 80 de angajaţi.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite