Huawei a lansat în România nova 9 SE, smartwatch-ul WATCH GT Runner şi laptop-ul MateBook D15 AMD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei Nova 9 SE FOTO Adrian Pogîngeanu
Huawei Nova 9 SE FOTO Adrian Pogîngeanu

Huawei a prezentat ieri, 22 martie, în timpul unui eveniment media desfăşurat în Bucureşti trei noi produse din categoriile wearable, smartphone şi PC: smartphone-ul Huawei nova 9 SE, smartwatch-ul Huawei WATCH GT Runner şi laptop-ul Huawei MateBook D15 AMD.

Huawei nova 9 SE face parte din familia nova 9, lansată în Europa anul trecut în toamnă. nova 9 SE este un smartphone mid-range, cu un ecran IPS LCD de 6,78 inci cu rezoluţie de 1080 x 2388 pixeli şi densitate de 387 ppi. La interior nova 9SE are un procesor Snapdragon 680 4G (6 nm), GPU Adreno 610, stocare 128GB - spaţiu pentru card de date comun cu SIM2 - şi 8GB RAM. Sistemul de operare este  Android 11 cu interfaţă EMUI 12 şi nu are servicii Google Play.

Pe partea de camere în spate cea principală wide de 108 MP, cu f/1.9 şi PDAF e însoţită de:

  • una ultrawide (112˚) de 8 MP, cu f/2.2;
  • una macro de 2 MP, cu f/2.4;
  • un senzor de adâncime de 2 MP, cu f/2.4.

Huawei nova 9 SE are o baterie Li-Po 4000 mAh, un încărcător rapid de 66W şi promite o încărcare până la 75% in 20 min. Variantele de culoare sunt Negru, Alb şi Albastru.

Preţul lui Huawei nova 9 SE este de 1599 lei.

În clipul video un scurt hands-on.

Huawei WATCH GT Runner este primul ceas profesional pentru alergare al companiei. Acesta este cel mai precis smartwatch de la Huawei destinat alergătorilor, ajuntându-i pe aceştia să-şi seteze un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ţinând cont de performaţele antrenamentelor anterioare. 

HUAWEI WATCH GT Runner dispune de noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac HUAWEI TruSeenTM 5.0+, oferind monitorizarea ritmului cardiac şi nivelului de SpO2, la fiecare pas al alergătorului. Prima antenă ascunsă şi cele cinci sisteme de poziţionare GNSS cu bandă dublă monitorizează cu precizie traiectoria de alergare şi oferă o poziţionare precisă.

Funcţiile cele mai interesante sunt Running Ability Index (RAI) şi Programul individual de antrenament ştiinţific periodic. Sistemul de antrenament profesional de alergare HUAWEI TruSportTM le prezintă utilizatorilor o analiză aprofundată, oferindu-le o imagine de ansamblu asupra datelor precum intensitatea şi nivelul antrenamentului, timpul de recuperare, etc. Noul sistem de măsurare a capacităţii de alergare, Running Ability Index (RAI), le permite utilizatorilor să-şi evalueze în mod obiectiv capacitatea de alergare. Smartwatch-ul este dotat cu noua tehnologie HUAWEI TruSeen 5.0+, fiind astfel cel mai precis smartwatch din familia GT de până acum. În plus, datele referitoare la alergare pot fi partajate cu aplicaţii terţe prin intermediul aplicaţiei HUAWEI Health.

Preţul smartwatch-ului Huawei WATCH GT Runner este 1299 lei.

Huawei lansează noul MateBook D15 cu versiunea AMD, care se remarcă prin ecranul Huawei FullView. Cel mai recent laptop Huawei de 15,6 inci aduce o experienţă multiplatformă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi mai multe dispozitive conectate la un singur ecran.

Preţul laptopului MateBook D15 cu procesor AMD Ryzen 7, 8GB RAM şi 512 GB stocare este de 3599 lei.

Smartphone-ul HUAWEI nova 9 SE, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT Runner şi laptop-ul HUAWEI MateBook D15 AMD vor fi disponibile pentru comandă în magazinul Huawei România şi în reţelele de retail partenere începând de azi, 23 martie. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite