Huawei a intrat pe segmentul de gaming cu 2 monitoare sub sigla MateView GT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monitor gaming HUAWEI MateView GT 34”.
Monitor gaming HUAWEI MateView GT 34”.

Huawei Consumer Business Group îşi extinde portofoliul prin lansarea monitoarelor HUAWEI MateView GT 34” cu stereo SoundBar, HUAWEI MateView 34” şi HUAWEI MateView GT 27”.

Noul HUAWEI MateView GT 34” este disponibil în două variante, cu şi fără SoundBar, şi dispune de un ecran ultra-wide curbat de 34 de inci, care acceptă o rată de refresh de 165Hz. 

HUAWEI MateView GT 27" dispune tot de 165Hz şi o curbură a ecranului de 1500R. 

HUAWEI MateView GT 34” are un afişaj curbat 21:9, de 34 inci şi suportă o rezoluţie de 3440x1440, reproducând imagini la calitate 3K. 

MateView GT 34” are o acurateţe mare indiferent dacă este vorba de jocuri sau editare video, suportând gama de culori DCI-P3. Fiecare panou este calibrat profesional pentru a avea valoarea ΔE <2.

În plus faţa de HUAWEI MateView GT 27", HUAWEI MateView GT 34” oferă şi opţiunea unui  SoundBar care combină difuzorul şi suportul de sprijin al ecranului într-unul singur şi include două difuzoare cu sunet stereo 2.0. Panoul tactil RGB care se regăseşte pe SoundBar oferă nu numai un efect de iluminare personalizabil, dar permite utilizatorilor să regleze cu uşurinţă şi volumul, cu ajutorul unui singur deget, combinând estetica cu utilitatea.

HUAWEI MateView GT 27" are o rată ridicată de refresh, ecran ultra-wide de 27 inci, cu un raport de aspect de 16:9 şi o rezoluţie a ecranului de 2560 x 1440. Împreună cu o curbură de 1500R, ecranul se poate adapta tuturor jocurilor şi filmelor.

Ambele monitoare suportă o luminozitate de 350 niţi, un raport de contrast 4000:1 şi imagistica HDR 10 cu rază dinamică ridicată, pentru a aduce la viaţă fiecare detaliu şi a face conţinutul mult mai realist.

Atât HUAWEI MateView GT 27", cât şi HUAWEI MateView GT 34” ating o rată de refresh de 165Hz. 

Pentru a îmbunătăţi experienţa jocurilor, monitoarele vin cu o funcţie de control a câmpului întunecat, care prin ajustarea luminozităţii afişajului în scene de lumină redusă şi supraexpuse, poate ajuta jucătorii să localizeze adversarii mai rapid. De asemenea, ecranul încorporează caracteristica Crosshairs, care este special concepută pentru jocurile First Person Shooter (FPS). Chiar şi dacă ţinta din joc este dezactivată, monitoarele vor oferi o ţintă care-i va ajuta utilizatorii să repereze rapid inamicul şi să tragă cu precizie.

HUAWEI MateView GT 27" vine cu un port HDMI 2.0, un port DisplayPort 1.2 şi un port USB de încărcare tip C. Acest lucru înseamnă că poate fi conectat uşor la PC sau la o consolă de jocuri.

HUAWEI MateView GT 34” vine cu o gamă largă de porturi, inclusiv o mufă audio de 3,5 mm pentru căşti şi microfon, două porturi de afişare HDMI 2.0, un port DisplayPort 1.4, un USB tip C pentru încărcare şi un port USB de tip C complet, unic în clasa sa. 

Monitoarele HUAWEI MateView GT deţin certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light şi sprijină tehnologia DC Dimming pentru a elimina lumina intermitentă. Aceste funcţii ajută utilizatorii să reducă oboseala ochilor.

În plus faţa de HUAWEI MateView GT 27", HUAWEI MateView GT 34” oferă şi opţiunea unui  SoundBar inovator care combină meticulos difuzorul şi suportul de sprijin al ecranului într-unul singur şi include două difuzoare cu sunet stereo 2.0. Fie că este folosit pentru jocuri sau videoclipuri, utilizatorii vor beneficia de funcţia de sunet surround . Panoul tactil RGB care se regăseşte pe SoundBar oferă nu numai un efect de iluminare personalizabil, dar permite utilizatorilor să regleze cu uşurinţă şi volumul, cu ajutorul unui singur deget, combinând perfect estetica cu utilitatea, creând o experienţă plăcută pentru utilizatori.

Odată cu introducerea noilor modele, Huawei marchează intrarea pe un nou segment de piaţă, cel de gaming. Noile monitoare sunt disponibile din 18 noiembrie pe huaweistore.ro şi în reţelele retail partenere la preţurile recomandate de vânzare de 1.899 lei şi 2.299 lei pentru modele de 27 şi 34 de inci, şi la 2.599 lei pentru modelul de 34 inci cu stereo SoundBar şi beneficiază de o garanţie de 3 ani. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite