Google crede că ai nevoie de Pixel C, o tabletă care se "visează" laptop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google a anunţat, pe lângă noile telefoane Nexus, şi tableta Pixel C dotată cu tastatură, dar şi noul Chromecast pentru streaming video.

Tableta Google Pixel C are specificaţii high end, începând cu display-ul şi continuând cu partea de procesare. Panoul folosit are o putere luminoasă de 500 de niţi, perfectă pentru o utilizare în soare şi o densitate de pixeli de 308 ppi la o diagonală de 10,2 inci. Ca un mic detaliu, iPad Pro, la 12,9 inci are o densitate de pixeli de 264 ppi, la fel şi iPad Air 2. Partea de procesare este asigurată de 3GB RAM şi SoC-ul Tegra X1 cu procesor grafic pe arhitectură Maxwell al celor de la NVIDIA.

Desigur, rulează Android şi dispune de o tastatură care o transformă, parţial, într-un laptop. Totuşi, tastatura costă 150 de dolari. Pixel C va fi achiziţionabilă în variante de 32 şi 64GB la 499 şi 599 de dolari. Nu avem o dată de lansare oficială pentru tabletă, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva luni până va ajunge pe piaţă.

Toate detaliile despre Google Pixel C sunt disponibile aici

Odată cu telefoanele şi cu Pixel C, Google a anunţat şi noul Chromecast. Acesta se conectează la portul HDMI al unui TV şi se alimentează printr-un port USB, preferabil al aceluiaşi TV. Diferenţa majoră este că nu mai vorbim de un stick, ci de un disc rotund din care iese un cablu HDMI flexibil cu lungimea de câţiva centimetri. Datorită acestui nou design, va putea să stea la distanţă de TV pentru a reduce inteferenţa.

Mai mult, acesta va fi compatibil cu noul standard IEEE 802.11ac şi va suporta traficul de date pe frecvenţa de 5GHz. Streamingul pe WiFi va fi îmbunătăţit şi prin intermediul a trei antene interne, un upgrade important de la o singură antenă în prima generaţie de Chromecast.

Toate detaliile despre acest produs sunt disponibile aici

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite