Glovo adaugă magazinele cora pe lista partenerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Glovo începe un parteneriat cu lanţul de magazine cora la nivelul întregii ţări, începând de astăzi, 12 noiembrie.

Glovo adăugă cora pe lista celor peste 2500 de parteneri deja existenţi în aplicaţie. Clienţii pot intra pe aplicaţia Glovo şi selecta produsele dorite din hipermarketul cora, iar Glovo le livrează la adresa indicată în maximum 60 de minute.

Pe Glovo sunt listate peste 3.000 de produse din magazinele cora, din categorii precum băuturi (apă, sucuri, alcool), mezeluri, lactate, snacks-uri şi produse de panificaţie, dulciuri, ready to eat, produse pentru casă şi familie, produse cosmetice, etc. Nu există comandă minimă, iar livrarea costă 15,99 lei în Bucureşti şi 13,99 lei pentru restul oraşelor în care este prezentă cora, respectiv Constanţa, Ploieşti, Bacău, Cluj-Napoca, Drobeta-Turnu Severin şi Baia Mare.

„Suntem bucuroşi că, începând de astăzi, cora devine partenerul nostru şi suntem convinşi de faptul că împreună vom depune toate eforturile necesare pentru fi alături de clienţii noştri cu produse de bună calitate şi un serviciu la standarde ridicate. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de oraşe, dar şi la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicaţie.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Aplicaţia Glovo cuprinde categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcţie de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugaţi în aplicaţie, li se adaugă şi butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în oraşul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite