Genesis lansează două modele de mouse de gaming, Krypton 200 şi 220

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mouse de gaming Genesis Krypton 200.
Mouse de gaming Genesis Krypton 200.

Genesis lansează Krypton 200 şi 220, două modele de mouse de gaming cu design ergonomic, o greutate redusă, butoane programabile, memorie internă pentru setări şi iluminare RGB.

Genesis Krypton 200 este echipat cu un senzor optic cu 6400 DPI, iar setarea de DPI este afişată de un indicator LED. Sensibilitatea mouse-ului poate fi setată pe şase nivele şi Switch-urile folosite pentru acest model sunt silenţioase, fiind alese special pentru gamerii nocturni.

Genesis Krypton 200 beneficiază de şase butoane programabile, iar setările lor pot fi modificate cu ajutorul software-ului. Programul permite utilizatorilor să seteze funcţii noi butoanelor sau chiar comenzi macro. 

Carcasa neagră, cu un finisaj mat, beneficiază de iluminare RGB cu efect PRISMO. Logo-ul Genesis şi o linie subtilă sunt iluminate discret de LED-urile ce se află în partea din spate a carcasei.

Al doilea model, Genesis Krypton 220 are aceeaşi iluminare RGB. Acest mouse de gaming are o formă puţin mai agresivă şi benzi cu LED-uri care traversează părţile laterale ale carcasei. Switch-urile principale sunt diferite, iar durabilitatea lor este calculată la 10 milioane de click-uri. Numărul butoanelor şi posibilităţile variante de configurare sunt identice în cazul celor două modele.

Mouse de gaming Genesis Krypton 220

Cele două modele de mouse au o greutate mică, de doar 76 grame în cazul lui Krypton 220 şi 77 grame în cazul lui Krypton 200. Acestea beneficiază de o memorie internă pentru salvarea setărilor pentru a putea fi folosite pe mai multe dispozitive. Senzorul suportă o acceleraţie de până la 22 G şi urmăreşte precis mişcările cu o viteză de până la 66 inci pe secundă având o rată de raportare de 1000 Hz.

Genesis Krypton 200 şi Krypton 220 se conectează la PC prin cablu USB de 1,8 m, fiind compatibile cu cele mai populare sisteme de operare.

Cele două modele de mouse vor fi disponibile de Black Friday la pretul recomandat de 65 lei pentru Krypton 200, respectiv 72 de lei pentru modelul Krypton 220.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite