Fujitsu România lansează Stylistic, tableta de clasă „business” 2 în 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tableta-notebook oferă opţiuni de securizare a informaţiilor salvate FOTO Fujitsu România
Tableta-notebook oferă opţiuni de securizare a informaţiilor salvate FOTO Fujitsu România

Fujitsu România lansează astăzi tableta hibrid Stylistic Q702, care se poate tranforma într-un notebook prin ataşarea unei tastaturi. Dispozitivul este destinat utilizatorilor din categoria business.

Tableta hibrid poate fi folosită autonom o zi întreagă, fără a fi nevoie să fie conectată la o sursă de energie, datorită bateriei suplimentare cu patru celule, încorporată în tastatură. În versiunea tabletă, fără tastatura ataşată, Stylistic cântăreşte 850 de grame.

Poate fi folosită eficient afară din birou, ecranul HD multi-touch de 11,6 inch permite vizualizarea la lumina soarelui.

“Prin intermediul STYLISTIC Q702, Fujitsu oferă portabilitatea unei tablete şi o tastatură ataşabilă, care o transformă într-un notebook cu ajutorul căruia se poate crea conţinut, precum lucrul la un document sau editarea unei propuneri de afaceri”, a declarat Dieter Heiss, vicepreşedinte pentru Workplace Systems în cadrul Fujitsu Technology Solutions.

Tableta este dotată cu cea de-a treia generaţie a gamei de procesoare Intel Core i3 sau i5 şi cu tehnologia Intel vPro, se arată în comunicatul de presă făcut public azi.

Tableta lansată azi are caracteristici de securitate precum tehnologia Intel Anti-Theft şi Computrace, senzorul pentru amprentă digitală şi modulul TPM opţional.

Specificaţiile tehnice ale tabletei-notebook

  • Tastatură cu baterie cu 4 celule, porturi LAN şi suport VGA
  • Display HD multi-touch de 11,6 inch, incluzând un digitizor dual pentru folosirea creionului tactil
  • Porturi USB 2.0 şi 3.0, HDMI
  • Conexiune 3G/UMTS sau 4G/LTE
  • Camere poziţionate frontal şi pe spate, ecran anti-reflexie cu senzor de lumină ambientală şi interfeţe multiple
  • Intel® HD Graphics 4000
  • Memorie DDR3 4GB

Tableta este disponibilă începând de azi pentru companii, în oferte personalizate în funcţie de specificaţiile necesare utilizatorilor.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite