Facebook lansează un mod întunecat pentru aplicaţia de mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
WhatsApp are deja o temă întunecată, adăugată în urmă cu câteva luni.
WhatsApp are deja o temă întunecată, adăugată în urmă cu câteva luni.

După ce anul trecut, aplicaţia Messenger a primit un mod întunecat, se pare că cea principală a celor de la Facebook este următoarea pe listă.

În februarie, aplicaţia Facebook Lite primea un update în care era inclus noul dark mode, însă acesta a întârziat să apară şi în aplicaţia principală. Totuşi, se pare că cei care folosesc des temele întunecate nu vor mai avea mult de aşteptat, deoarece gigantul tech îl va implementa în sfârşit în aplicaţia de mobile, atât pe iOS, cât şi pe Android.

În urmă cu câteva zile am văzut şi un prim look al modului întunecat, în iOS 14. Utilizatorul de Twitter @NotFridayCraig a postat imaginile de mai jos, care prezintă noul dark mode, iar reprezentanţii Facebook au confirmat faptul că o nouă actualizare care permite activarea sa este deja testată de ”un procentaj mic de utilizatori la nivel global”.

Facebook nu a oferit detalii cu privire la lansarea dark mode-ului la scară mai largă, însă ne aşteptăm ca cel puţin în versiunea de Android, acesta să îşi facă apariţia printr-un update în săptămâna următoare, conform XDA-Developers.

Pe Android, versiunea principală a aplicaţiei Facebook este singura din portofoliul de servicii social media ale gigantului care nu beneficiază de Dark Mode. Messenger, Facebook Lite, WhatsApp şi Instagram au deja această funcţie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite