Facebook ar putea permite autodistrugerea actualizărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook testează o opţiune prin care permite utilizatorilor să stabilească un termen de expirare pentru ceea ce publică pe reţeaua socială. Opţiunea nu e disponibilă pentru toată lumea momentan.

Un utilizator de Twitter a remarcat faptul că versiunea sa de Facebook pentru iPhone are o opţiune prin care poate stabili dacă o actualizare se va şterge între o oră şi o săptămână. Pare o nouă modalitate prin care Facebook vrea să facă utilizatorii să interacţioneze. Practic, dacă vorbim de o ofertă sau de un link care vorbeşte despre un eveniment în curs, atunci e logic să aibă şi un termen de expirare.

Potrivit “The Next Web”, Facebook a confirmat că testează această versiune pe un număr limitat de utilizatori. E o practică foarte comună pentru reţeaua socială să ofere actualizări diferite oamenilor. Fiecare dintre noi suntem testeri activi ai Facebook, primind diferite opţiuni beta.

Nu e prima oară când Facebook încearcă să intre pe un teren al mesajelor care se autodistrug. Deşi această opţiune e diferită, sună asemănătoare cu aplicaţia Slingshot, o copie după Snapchat. Aceasta permite trimiterea de mesaje şi fotografii care se autodistrug în 10 secunde. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite