Clujul, confundat cu Timişoara de către o mare reţea socială. Un fotograf local, promovat pe blogul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fotograf român a fost promovat pe pagina de Facebook Instagram şi pe blogul companiei. Mihail Onaca s-a mutat recent la Cluj-Napoca şi fotografiază oraşul. Cu toate acestea, contul de Facebook al Instagram a ales o poză din Piaţa Operei din Timişoara.

Instagram a ales să promoveze pe blogul companiei mai mulţi fotografi care se ocupă de imagini urbane. Local Lens aduce în atenţia publicului utilizatori din toată lumea. Astăzi a fost ziua lui Onaca şi a oraşului Cluj-Napoca.

"Epoca modernă ne menţine foarte alerţi, dar uneori trebuie să ne reamintim să ne oprim şi să admirăm ce-i în jurul nostru. E atât de păcat să pierzi lucrurila cestea", a spus Onaca, al cărui profil de Instagram poate fi descoperit aici. El s-a mutat la Cluj pentru a-şi continua cariera de actor.

image

Pe pagina de Facebook a Instagram, a fost aleasă, neinspirat o poză cu Piaţa Operei din Timişoara, deşi textul vorbeşte despre statuia lui Mihai Viteazu din Cluj sau de Piaţa Unirii.

Pe blogul Instagram, Mihail Onaca spune că e inspirat de arhitectura barocă a capitalei istorice a Transilvaniei. 

"Sper ca oamenii să fie mai atenţi la frumuseţea din jurul lor. Pieţe mari, străzi înguste, curţi, locuri ascunse - toate aceste lucruri conţin imagini frumoase pentru ochi", a mai spus Onaca. 

Vedeţi mai multe poze de Onaca în galeria foto din acest link. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite