Cinci alternative la cel mai scump şi performant smartphone românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
street

Allview a lansat de curând pe piaţa din România smartphone-ul X2 Soul Xtreme, noul vârf de gamă pe segmentul phablet-urilor, un terminal dotat cu cele mai noi tehnologii pe piaţă, de la sistem de securitate prin amprentare digitală şi până la ecran cu rezoluţie 2K.

Noul smartphone lansat de braşovenii de la Visual Fan, companie care deţine pe piaţă brandul de smartphone-uri Allview, are un preţ de listă de 2.199 de lei, asta în condiţiile în care funcţii similare cu cele oferite de români se găsesc şi pe smartphone-urile de top ale producătorilor străini, unele mult mai bine cotate, dar şi cu preţuri mai accesibile, dar funcţii similare.

Huawei Ascend Mate 7 (cel mai bun preţ în magazinul MarketOnline)

Dacă eşti în căutarea unui smartphone cu o diagonală mare, aşa cum este şi modelul Allview X2 Soul Xtreme lansat de Allview, atunci Huawei Mate 7 poate fi o soluţie foarte bună. Cu un ecran de 6 inch, o baterie generoasă de peste 4.000 mAh şi o rezoluţie care, deşi nu este Quad HD, îi va permite smartphone-ului să aibă o durată de viaţă mai mare.

Huawei Mate 7 poate fi companionul perfect când vine vorba de un smartphone de dimensiuni mai mari, fiind un terminal echipat cu un procesor quad-core, 2GB memorie RAM şi conectivitate 4G/LTE, acompaniat de o cameră foto principală de 13 megapixeli şi una secundară de 5MP.

Huawei Mate 7 rulează Android KitKat 4.4 şi este disponibil în România la mai multe magazine online, fiind disponibil la preţuri ce pornesc de la 2.000 de lei în magazinele evoMAG sau eMAG.

Lenovo Vibe Z2 Pro - cel mai bun preţ în... citeste pe wall-street.ro continuarea articolului 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite