Cele mai bune telefoane ale anului 2014

0
0

Suntem aproape de finalul anului şi e cazul să vedem cele mai bune telefoane pe care le-au lansat producătorii anul acesta.

Într-un top telefoane 2014 găsim modelele obişnuite de la Samsung, HTC sau Apple, dar ne surprind chinezii cu câteva modele chiar foarte bune. Cu siguranţă 2014 a fost anul în care companiile din China au găsit reţeta potrivită între dotări, preţ şi funcţionalitate.

Acest top telefoane 2014 va fi organizat în funcţie de sisteme de operare. Avem astfel Android, iOS şi Windows Phone. Acestea sunt şi cele mai răspândite telefoane din România, chiar dacă nu toate cele bune cu Android sunt şi în magazine.

Acest top telefoane 2014 va începe cu HTC One (M8), de departe cel mai bun smartphone cu Android chiar dacă acea cameră foto putea fi mai bună şi la fel autonomia. Designul este foarte bun, ecranul are 5 inci şi e full HD, dispune de 2GB de memorie RAM, are procesor cu patru nuclee de la Qualcomm şi cameră foto dublă de 4 megapixeli optimizată pentru situaţii cu lumină redusă. Funcţionează cu nanoSIM, are o baterie de 2.600 mAh şi peste Android HTC are interfaţa Sense UI.

<a href="http://playtech.ro/2014/top-telefoane-2014/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre cele mai bune telefoane</a>

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri