Cât costă iPhone 5s în Europa? În China, cel mai scump iPhone de la Apple a fost epuizat la precomenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 5s a fost prezentat în urmă cu o săptămână. FOTO Reuters
iPhone 5s a fost prezentat în urmă cu o săptămână. FOTO Reuters

Preţurile pentru iPhone 5s, în Europa, au fost dezvăluite printr-un operator din Marea Britanie. Cel mai scump iPhone din acest an a fost deja epuizat la precomenzile din China.

iPhone 5s este disponibil spre precomandă în China şi, în afară de versiunea de 16GB nuanţa „Space Grey“, toate s-au vândut deja. Apple tot n-a publicat nicio cifră oficială, se prea poate să aştepte să publice unele globale. Până atunci şi iPhone 5c este disponibil la precomandă în SUA, notează MacRumors.

image

iPhone 5s va fi disponibil în Europa în perioada următoare. Preţul comunicat de reţeaua O2 din Marea Britanie este de 550 de lire sterline, potrivit CNET. În Europa cealaltă, fără Marea Britanie, telefonul cel mai probabil va fi disponibil la 650 de euro, cea mai accesibilă versiune. În Anglia, pentru 42 de lire sterline (225 lei) costul abonamentului lunar, poţi obţine iPhone 5s de 16GB gratuit.

Merită sau nu iPhone 5s? Noutăţile sunt procesorul dual-core pe 64 biţi, senzorul pentru scanarea amprentei şi camera foto cu pixeli mai mare şi cu performanţe mai bune. În rest, este un iPhone 5 disponibil în două nuanţe noi: Gold şi Space Grey (care o înlocuieşte pe cea neagră). Mai jos este prima reclamă neoficială cu iPhone 5s, dar şi una oficială, de la Apple, pentru iPhone 5c, „plasticul perfecţionat“.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Află mai multe despre iPhone:

Apple îşi schimbă obiceiurile: nu se mai laudă cu vânzările de iPhone 5c, după precomenzi, cum a făcut în ultimii ani

Cum ajunge iPhone 5c să fie mai scump în China, ţara unde este produs, decât în SUA şi cine influenţează preţurile

VIDEO „Adevărul“ îţi spune ce trebuie să ştii despre iOS 7. Chiar şi fără iPhone 5s, noile funcţii vor veni pe iPhone şi iPad

VIDEO Microsoft a vrut porţia sa de glume la adresa iPhone 5c de la Apple. S-a răzgândit însă şi a şters videoclipul

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite