Bloomberg: Apple va introduce iPhone 14 pe 7 septembrie

0
0
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Corporaţia americană Apple intenţionează să prezinte o nouă linie de modele de smartphone-uri iPhone 14 la prezentarea din 7 septembrie, începerea vânzărilor fiind programată pentru 16 septembrie, conform Bloomberg .

Agenţia de ştiri Bloomberg notează că Apple nu a confirmat data specificată, dar în mod tradiţional prezentarea noilor modele de iPhone are loc în prima jumătate a lunii septembrie.

În acelaşi timp, probabil va avea loc şi o prezentare a noilor modele de ceasuri inteligente, iPad-uri şi computere Mac, deşi, după cum a indicat agenţia, unele produse pot fi prezentate la o dată ulterioară la evenimente separate.

Aşa cum era de aşteptat, noua linie de iPhone nu va avea un model cu ecran de 5,4 inci. În schimb, va exista un model de bază cu un ecran de 6,7 inci, care anterior era doar pe versiunile Pro.

Modelele din seria Pro vor elimina „bretonul” - un decupaj în partea de sus a ecranului unde se află camera. Camera frontală va rămâne, dar nu va avea la fel de mult spaţiu pe panoul frontal. Capacităţile camerei vor fi, de asemenea, îmbunătăţite. Modelul Pro va primi şi un procesor nou, mai rapid.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite