Black Friday la eMag: reduceri la energie electrică, festivaluri de muzică şi maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Black Friday la eMag a venit cu o surpriză plăcută pentru fanii muzicii: bilete la Electric Castle şi Summer Well.

Magazinul eMag s-a pregătit pentru Black Friday cu parteneriate cu şase firme de curierat şi încearcă să livreze în maximum 10 zile, până pe 28 noiembrie. Clienţii îşi pot prelua coletele din cele 11 showroom-uri şi din cele 202 de puncte de livrare deschise cu Poşta Română.

O noutate o reprezintă vânzarea de bilete la două mari festivaluri de muzică: Electric Castle şi Summer Well. De Black Friday la eMag, sunt disponibile bilete Early Bird Pass şi Early Bird Pass for Two (11.000 de unităţi) pentru Electric Castle şi 10.000 la Summer Well (preţ early bird). Totuşi, pentru EC există şi opţiunea Black Ticket. 

De ce aţi ales să vindeţi bilete prin eMag de Black Friday? „Există un apetit foarte mare pentru cumpărarea biletelor online, aproape 80% din abonamentele Electric Castle sunt vândute pe site-ul nostru. Prin Black Friday le oferim oamenilor, care nu au avut ocazia, oportunitea de a-şi cumpără abonamente Early Bird“, a declarat pentru „Adevărul“ Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Despre The Black Ticket el a spus că este cel mai exclusivist bilet pe care l-a vândut evenimentul până acum. „Este o ediţie limitată de 20 de bilete care îţi oferă posibilitatea de a vedea festivalul din perspectiva unui artist care vine la festival. Ai acces în backstage, stai cu alţi artişti care urmează să urce pe scenă, ai acces şi în zona Premium, de unde poţi vedea mai bine show-urile de pe scenă principală, ai cazare la un hotel de cinci stele, iar o limuzină de lux îţi asigură transferul de la festival la hotel şi înapoi“, a explicat Vanca existenţa acestor bilete în oferta eMag de Black Friday. 

Ca noutate, au fost puse în vânzare 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică, de la E.On Energie România, pentru care factura este zero pe o perioadă de şase luni. Este, în esenţă, un contract pe un an, jumătate fiind gratis într-o limită în care s-ar încadra un consumator obişnuit. După perioada de gratuitate, clienţii vor beneficia de un preţ redus(de 0,19 lei / kWh).

În lista de maşini, unele dintre cele mai mari reduceri au fost anunţate la Mini One 3, listat la 15.000 de euro, Fiat 500 la aproape 9.000 de euro şi Fiat Panda la 6.500 de euro. eMag a început să vândă de Black Friday automobile în 2013. A vândut benzină în 2014, iar în 2015 surpriza au fost lingourile de aur. 

O altă surpriză pentru ediţia aceasta a fost vânzarea „celui mai mare diamant vândut online de eMag în România". Este un inel cu valoarea de 60.000 de lei, la care a fost aplicată o reducere de 30%. Mai mult, îţi poţi cumpăra un pachet pentru Revelion

Dacă n-ai prins niciuna din reducerile de mai sus, promoţiile continuă de-a lungul întregii zile de 18 noiembrie

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri