Black Friday: eMAG a oferit maşini pentru a arăta că românii sunt interesaţi. În 5 ore, 60% din produse au fost vândute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
emag centru foto razvan baltaretu/adevarul

În ziua de Black Friday, eMAG a reuşit să vândă în cinci ore 60% din produsele pe care le-a avut la reducere şi aproape toate maşinile disponibile.

eMAG raportează o creştere însemnată faţă Black Friday de anul trecut şi faţă de o zi obişnuită a avut de zece ori mai mulţi vizitatori pe site, şi asta în perioada mai „lejeră“ a zilei, adică spre după-amiază. Magazinul online a dat drumul promoţiilor la ora 7.00. A reuşit, până la 12.00, să vândă 155 de mii de produse din cele 250 de mii disponibile, 60 din cele 63 de maşini şi valoarea în euro s-a apropiat de cea de anul trecut, de 12 milioane de euro, dar ziua nu s-a încheiat.

Pe dispozitivele mobile, magazinul a înregistrat şi un record: 118 mii de unici şi 6.300 de comenzi. Magazinul a furnizat şi câteva imagini din depozit, de unde pleacă produsele spre clienţi care pot fi vizualizate mai jos. La ora 11.20, eMAG a reuşit să vândă toate maşinile Dacia Logan. Cea mai scumpă a fost un model Mercedes de 45.000 de euro, cu preţ la dealer, fără Black Friday, de 57.000 de euro. Radu Apostolescu, fondator eMAG, a afirmat că prin vânzarea de maşini au vrut să spulbere un mit, acela că oamenii nu sunt interesaţi să cumpere autoturisme online.

O imagine asupra fenomenului Black Friday de anul acesta are şi PayU, integrator de plăţi electronice. Între ora 5.00 şi 8.00 dimineaţa, a remarcat o creştere cu 600% a plăţilor faţă de o perioadă obişnuită. PayU procesase cu 22% mai multe comenzi în intervalul 00.00 şi 11.15 decât ieri.

Haide să discutăm pe Tech Adevărul - Facebook

Află mai multe despre Black Friday:

UPDATE Oferte de Black Friday: magazinele online s-au deschis la miezul nopţii. 60 de maşini cumpărate de români în patru ore

Black Friday evoMAG - 9.000 de produse vândute până la ora 9 dimineaţa

Black Friday: 4,2 milioane de români intenţionează să achiziţioneze cel puţin un produs. Vânzările sunt estimate la 100 de milioane de euro

Black Friday Click Shop - sute de produse la reducere, Samsung Galaxy S4 Mini şi iPad Mini, în ofertă

emag depozit foto emag
emag depozit foto emag
emag depozit foto emag
emag depozit foto emag
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite