ASUS ProArt StudioBook Pro 17, laptop destinat utilizatorilor profesionişti, este disponibil în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ASUS ProArt StudioBook Pro 17

Cel mai puternic laptop ASUS destinat profesioniştilor din domeniul creaţiei a ajuns în magazinele din România, comportându-se ca o adevărată staţie grafică mobilă, integrând soluţii NVIDIA Quadro alături de procesoare Intel Core i7 din generaţia a noua şi Intel Xeon E-2276M.

Scopul seriei ProArt de la ASUS este de a furniza antreprenorilor digitali şi creatorilor de conţinut dispozitive concepute în mod special pentru cerinţele lor profesionale. Performanţele modelului intrat recent pe piaţa românească sunt comparabile cu cele ale sistemelor desktop, venind cu o memorie RAM de 16GB şi o soluţie SSD de stocare ultra-rapidă.

Atât modelele echipate cu procesor Intel Xeon E-2276M, cât şi cele cu procesoare Core i7, beneficiază de grafica de nivel profesionist NVIDIA Quadro T1000. Această grafică este compatibilă cu DirectX 12 şi oferă putere pentru cele mai dificile proiecte. Soluţia de răcire oferă un flux de aer îmbunătăţit, cu un nivel de zgomot de până la 35db, chiar şi atunci când procesorul şi acceleratorul grafic sunt solicitate la maximum.

ASUS ProArt StudioBook Pro 17

Ecranul de 17 inchi, de tip NanoEdge, implementat pe ProArt StudioBook Pro 17, vine cu un panou WUXGA (1920x1200), cu spectru de culoare extins şi oferă o acurateţe excepţională a culorilor pentru a asigura detalii şi imagini vibrante, puternice, mult mai realiste. Fiind validat PANTONE şi acoperind 97% spectrul de culoare DCI-P3, ecranul 16:10 întruneşte cerinţele standardelor cinematice.

ProArt StudioBook Pro 17 este echipat cu soluţia exclusivă NumberPad, un touchpad ce include o tastatură numerică, cu iluminare LED pentru introducerea mai rapidă a datelor. Acest touchpad cu funcţionalitate dublă îşi menţine funcţia de cursor chiar şi atunci când NumberPad este activat.

ASUS ProArt StudioBook Pro 17 W700G1T este disponibil în România prin intermediul magazinelor specializate la preţuri ce pornesc de la 10.000 lei (cu taxe incluse).

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite