Apple se pregăteşte să îngroape două dintre iPod-urile sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apple
Apple

Apple ar putea să renunţe la două din produsele sale: iPod Classic şi iPod Shuffle, odată cu mult aşteptata lansare a noului iPhone 5, ce va avea loc, probabil pe 4 octombrie. „Uciderea" celor două produse a fost anunţată de site-ul „The Unofficial Apple Weblog" (Blogul neoficial Apple). Site-ul se bazează şi pe faptul că toamna era sezonul preferat de şefii companiei californiene pentru a anunţa noi dezvoltări ale iPod-ului.

Mişcarea poate însemna faptul că Apple doreşte să păstreze doar produsele bazate pe touchscreen, iar Classic şi Shuffle sunt printre cele mai puţin moderne produse ale companiei. De asemenea, conform site-ului cnet.com, iPod-urile sunt cele mai slab vândute creaţii Apple, aducând doar 8% din veniturile totale.

iPod Classic a fost produsul care a produs ascensiunea Apple spre poziţia actuală, după lansarea oficială din 2001. În schimb, iPod Shuffle, lansat în 2005, a primit critici imediate, deoarece nu are ecran şi reprezintă un „card de memorie pe care se poate asculta muzică".

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite