Apple a anunţat o baterie care se fixează pe spatele unui iPhone 12, prelungind durata de funcţionare a acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
apple magsafe baterie

Apple a anunţat marţi, pe site-ul propriu, o baterie care se fixează cu magneţi pe spatele iPhone 12, prelungind durata de funcţionare a acestuia, atunci când bateria dispozitivului este pe cale să se descarce, relatează CNBC.

MagSafe Battery Pack costă 99 de dolari, are culoarea albă şi este disponibilă pentru precomenzi, urmând ca livrările să înceapă săptămâna viitoare.

Atunci când este fixată pe spatele unui iPhone, bateria poate încărca telefonul cu o putere de 5 Watti, aproximativ egală cu cea a unui încărcător mai vechi de iPhone şi mai redusă decât cea a 15 Watti a unui încărcător normal MagSafe.

Când bateria este ataşată unui iPhone, utilizatorii pot folosi un cablu în portul Lightning, pentru a încărca atât bateria externă cât şi pe cea a dispozitivului, pentru o încărcare mai rapidă.

Lansarea produsului în această săptămână este cea mai recentă dintr-o serie de accesorii care utilizează sistemul Apple MagSafe, pe care compania l-a introdus în toamna anului trecut odată cu noile iPhone-uri.

În sondajele efectuate de companie în rândul utilizatorilor, durata de viaţă suplimentară a bateriei este în mod constant una dintre funcţiile de top pe care consumatorii le doresc de la smartphone-urile lor.

Apple a lansat în trecut carcase care extind viaţa bateriei, dar fără MagSafe, carcasele inteligente ale bateriei Apple trebuiau să se conecteze fizic la portul iPhone-ului pentru a-l încărca şi a oferi o durată suplimentară de viaţă a bateriei.

Apple nu a publicat estimări oficiale privind durata de viaţă a bateriei sau capacitatea de încărcare, dar o fotografie a produsului sugerează că bateria MagSafe are 1.460 miliamperi pe oră sau puţin sub jumătate din bateria de 3.110 mAh a unui iPhone 12.

Citeşte şi:

Apple Pay va avea o funcţie de plată ulterioară

Apple pregăteşte un iPad Mini cu schimbări majore

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite