Adevărul Live despre CES 2015: Ce se poate lansa şi care sunt tendinţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Adevărul Live de la ora 15.00, jurnaliştii „Playtech“ Răzvan Băltăreţu, Bogdan Cristea şi Octavian Palade discută despre noile tendinţe pe care le aflăm de la CES 2015, festivalul de tehnologie din Las Vegas.

Consumer Electronics Show din Las Vegas deschide balul marilor evenimente din tehnologie în fiecare an. După ce în 2013 am avut primele prototipuri cu ecrane flexibile şi după ce în 2014 am văzut o mulţime de gadgeturi şi televizoare 4K, anul acesta e vremea unor abordări mai moderate. Jurnaliştii „Playtech“ Răzvan Băltăreţu, Bogdan Cristea şi Octavian Palade comentează, în direct, de la ora 15.00, ce aşteptări sunt de la CES 2015 şi ce vor dori producătorii să aducă pe piaţă în 2015.

Anul acesta, în linii mari, va fi unul al rafinării ideilor de design din anii trecuţi, se va încerca o stabilizare a pieţei: smartphone-uri cu dotări foarte bune, depăşind uneori şi calculatoare vechi de doi-trei ani, televizoare de înaltă rezoluţie şi cu ecrane care redau foarte bine culorile şi detaliile şi un avans moderat în ceea ce priveşte gadgeturile purtabile. Mai degrabă noutăţile vor veni în materie de software, ca aceste gadgeturi să prevadă ceea ce avem nevoie înainte să avem nevoie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite