A fost anunțată data celui mai important eveniment organizat de Google. Când va avea loc I/O 2023

0
Publicat:

Google a anunțat data la care va avea loc cel mai important eveniment al companiei.

FOTO EPA EFE
FOTO EPA EFE

Google a anunțat că ediția acestui an a conferinței I/O va avea loc pe data de 10 mai, la Amfiteatrul Shoreline din Mountain View. Prezența la eveniment va fi limitată, prezentările și demonstrațiilor fiind disponibile în mediul online.

Cel mai important subiect de anul acesta va fi tehnologia AI. După ce Google a fost prins pe picior greșit de Microsoft cu lansarea chatbot-ului ChatGBT, gigantul tehnologic ar putea să anunțe la eveniment mai multe detalii despre Bart, chatbot-ul companiei.

Compania Google ar urma să lanseze anul acesta peste 20 de produse de AI, potrivit unor documente interne, așa că se anunță un eveniment interesant cu multe noutăți în domeniul tehnologiei virtuale.

Legat de partea hardware, la I/O 2023 e posibil să fie făcute primele anunțuri despre noul model de telefon Pixel 7a, dar și despre tableta Pixel Fold. Acest lucru ar reprezenta revenirea companiei pe piața tabletelor, potrivit news.ro

Noua versiune de Android ar putea fi un alt subiect de discuții, aceasta fiind deja disponibilă dezvoltatorilor pentru testare.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite