Cum pot oamenii să aibă vedere cu infraroşu cu ajutorul unor picături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetătorul injectat cu substanţa care i-a oferit vedere cu infraroşu
Cercetătorul injectat cu substanţa care i-a oferit vedere cu infraroşu

O echipă de cercetători a descoperit o combinaţie chimică prin care oamenii pot vedea noaptea, ca şi cum ar avea ochelari cu infraroşu.

Science for the Masses este un grup din Los Angeles care se descriu pe sine ca biohackeri. Ei îmbunătăţesc şi fac teste pe corpul uman pentru a aduce îmbunătăţiri naturii.

Ei au realizat un studiu în care au teoretizat că dacă foloseşti Chlorin e6, o substanţă care e aseamănă clorofilei, în picături de ochi poţi vedea noaptea.

În cadrul experimentului făcut, biohackerii au turnat 50 de microlitri de Ce6 în ochiul unui alt cercetător, pentru a atinge sacul conjunctival, care duce substanţele către retină.

Gabriel Licina, cercetătorul care s-a oferit să fie şoarecele de laborator a spus pentru "Mic" că iniţial nu a mai văzut nimic, apoi au apărut urme verzi pe ochi, iar apoi, în întuneric, a început să distingă forme la 10 metri distanţă. În al doilea test, Licina a văzut oameni în beznă, în pădure, la 50 de metri distanţă.

"Vrem să facem lucruri care nu pot fi făcute de marile corporaţii. Ştiinţa e un limbaj mistic şi doar câţiva oameni îl pot înţelege", au declarat biohackerii din Los Angeles.

Biohakeri
Știință



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite