Stăpân de câine sau de pisică? Unii sunt mai inteligenţi, alţii mai fericiţi

0
0
Între proprietarii de câini şi cei de pisici există diferenţe majore FOTO Shutterstock
Între proprietarii de câini şi cei de pisici există diferenţe majore FOTO Shutterstock

Există patru tipuri de oameni, dacă e să ne raportăm la afecţiunea pentru prietenii necuvântători: cei care iubesc pisicile, cei care iubesc câinii, cei care iubesc atât felinele, cât şi câinii, precum şi cei care nu agrează aceste animale de companie. Unii spun că pisicile sunt mai inteligente, alţii pariază pe câini. Când vine vorba despre stăpânii lor, oamenii de ştiinţă au făcut unele descoperiri surprinzătoare.

Studiind diferenţele dintre necuvântătoare, oamenii de ştiinţă au extins cercetările la stăpâni şi au găsit diferenţe majore de personalitate între persoanele cu pisici şi cele care posedă câini. Pornind de la „lupta‟ de lungă durată dintre patrupede, proprietarii lor cred că ştiu care este specia superioară dintre cele două.

Să deţii un animal de companie nu numai că aduce beneficii pe plan psihologic şi emoţional pentru sănătate. Dar de ce unii oameni preferă pisicile în locul câinilor şi invers? Răspunsul vine de la experţii în domeniu.

Află aici dacă proprietarii de câini sunt mai inteligenţi decât cei de pisici, precum şi ce stăpâni de patrupede sunt mai fericiţi. 

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite