Site-ul de matrimoniale unde se plăteşte pentru filtrarea urâţilor sau a graşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe piaţa ofertantă a reţelelor de matrimoniale online şi-a făcut apariţia un site care oferă opţiunea, contra-cost, de filtrare a persoanelor „urâte” sau „grase”. Căutarea unui partener ajunge să semene cu un proces de selecţie extrem de dur.

Până acum câţiva ani, site-urile de matrimoniale erau opţiunea celor dezamăgiţi în dragoste sau a celor singuri care nu reuşeau să-şi găsească partener în proximitatea lor.

Astăzi, astfel de locuri sunt prima opţiune pentru numeroşi oameni aflaţi în căutarea sufletului-pereche. Motiv pentru care site-urile de profil încearcă să se diferenţieze prin serviciile oferite. 

OkCupid.com a dus căutarea unui partener la un alt nivel, unul în care poate fi selectat tipul de corp pe care persoana trebuie să-l aibă, opţiune pentru care se plăteşte. Pentru suma de 4,95 dolari pot fi ascunse din căutare persoanele care se caracterizează drept „voluptuoase” „supraponderale”, „puţin peste greutatea obişnuită” sau, dimpotrivă, „slabe” şi „foarte slabe”.

„Este cunoscut în lumea celor care frecventează acest motor de căutare că modalităţile de filtrare ridică sprânceana multora, într-o vreme a toleranţei şi a corectitudinii”, scrie jurnalistul James Cook.

okcupid.com

OkCupid permite membrilor VIP, cei care plătesc taxa lunar, să filtreze oamenii nu doar după tipul corpului, ci şi după înfăţişare. Aceştia pot fi arătaţi în funcţie de gradul de atractivitate, oferit de alţi membri.

„Folosesc OkCupid de aproape un an şi mi se pare descurajant faptul că bărbaţii au posibilitatea să mă filtreze în căutări în funcţie de tipul meu de corp”, a scris anonim un membru.

okcupid.com

„Totuşi, această funcţie oferă încredere oamenilor în descrierile existente pe site. Eu, personal, am fost destul de norocoasă, pentru că fiecare bărbat cu care m-am întâlnit, arăta exact ca în poze. Dar ştiu alţii care au avut parte de surprize neplăcute când s-au întâlnit cu persoana cu care vorbeau”, a adăugat membra. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite