Prima expoziţie selfie din lume, în România: cea mai bună fotografie primeşte 1.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Cum în ultimul an febra fotografiilor de tip selfie a cuprins întregul mapamond, în România se va organiza un concurs selfie, dar şi prima expoziţie selfie din lume, în care cea mai bună imagine va fi premiată cu 1.000 de euro.

Participanţii îşi pot urca fotografiile pe bestselfie.ro şi îşi pot invita prietenii să le voteze selfie-urile. Cele mai votate 300 de imagini vor fi selectate pentru a fi incluse într-o expoziţie care va fi organizată la Bucureşti, la data de 15 noiembrie, la Casa de Licitaţii Grimberg.

Criteriile după care un juriu stabilit va alege cele trei fotografii câştigătoare ale expoziţiei se vor stabili în cadrul acesteia, iar protagonistul pozei câştigătoare va fi premiat cu 1.000 de euro. Ocupanţii locurilor doi şi trei nu vor scăpa nici ei nepremiaţi, organizatorii punând la bătaie o tabletă, respectiv un telefon de ultimă generaţie.

 Fenomenul selfie a luat amploare în ultima vreme, cuvântul „selfie” fiind desemnat în 2013 cel mai folosit cuvânt al anului de către Oxford English Dictionary. În plus, producătorii de dispozitive tehnologice au început să creeze telefoane cu camere speciale pentru realizarea acestui tip de fotografie autoportret, realizată digital şi postată pe reţele de socializare. 

Aflaţi mai multe despre concurs pe bestselfie.ro.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite