Pastila care te scapă de mahmureală într-un sfert de oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blowfish, pastila antimahmureală
Blowfish, pastila antimahmureală

O americancă a descoperit formula prin care senzaţiile neplăcute de după o noapte de beţie dispar ca prin minune în doar 15 minute.

S-a inventat cel mai eficient remediu pentru mahmureală, care te ajută să scapi de  senzaţiile neplăcute de după o noapte cu mult alcool în doar 15 minute.

Pastila a fost creată de Brenna Haysom, o afaceristă fără experienţă în domeniul farmaceutic. O singură doză de „Blowfish“ te vindecă de stările de ameţeală, greaţă sau oboseală în mai puţin de un sfert de oră, spre deosebire de celelalte pastile asemănătoare, care acţionează mai lent.

Medicamentul-minune, care conţine 500 de miligrame de aspirină, 60 de miligrame de cafeină şi o substanţă împotriva durerilor de stomac, poate fi cumpărată online, relateză presa britanică.

Această pastilă efervescentă a avut un forte mare succes în Statele Unite ale Americii, urmând ca anul viitor să fie disponibilă şi în Anglia, la un preţ de aproximativ 9 euro pentru o folie cu şase tablete.

După mai multe căutări, Brenna Haysom a descoperit combinaţia potrivită de substanţe care te scapă de mahmureală, efectul benefic a fost confirmat şi de prietenii ei, iar acum a reuşit să scoată pe piaţă tableta în colaborare cu Rally Labs LLS (laborator farmaceutic american).

Produsul a fost aprobat şi de Serviciul de Sănătate şi Alimentaţie din SUA. „În ciuda sloganului «Noaptea e a ta, salvează-ţi ziua!» (Own the day. Save the night.), acest remediu nu încurajează consumul excesiv de alcool“, a explicat Brenna.

Unii şi-ar putea face griji din cauza conţinutului ridicat de acid acetilsalicilic pe care îl conţine această pastilă, motiv pentru care Institutul Sănătăţii din America recomandă folosirea medicamentelor pe bază de paracetamol sau hidratarea organismului cu multe lichide, în defavoarea noului remediu.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite