Miss „cel mai frumos fund“ şi-a pus credincioşii în cap: şi-a pictat chipul Fecioarei Maria pe trupul gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul brazilian Indianara Carvalho, celebră pentru că a câştigat titlul pentru „cel mai frumos fund din lume“ în 2014 şi pentru că a redevenit virgină în urma unei operaţii, a scandalizat credincioşi din toată lumea după ce a făcut publice poze în care chipul Fecioarei Maria apare pictat pe trupul său gol

Brazilianca Indianara Carvalho, în vârstă de 23 de ani, a stârnit revolta utilizatorilor de pe reţeaua socială Instagram, după ce a postat mai multe fotografii în care apare pictată pe trup cu imaginea Fecioarei Maria, dar şi în chip de iepuroaică „îmbrăcată“ în ciocolată. 

Câştigătoarea ediţiei de anul trecut a competiţiei Miss Bum-Bum a dorit să le ureze fanilor de pretutindeni „Paşte fericit!“, aşa că alături de fotografiile sexy apare şi un mesaj pios dedicat credincioşilor catolici, care au sărbătorit Paştele săptămâna trecută, notează Daily Mail.

Tată Ceresc, protejează-mi urechile de vorbe rele şi ghidează-mi paşii pe calea spre adevăr. Fie ca binecuvântarea Ta să îmi mângâie sufletul şi inima şi să mi le umple de bunătate şi de bucurie... să mă facă să Îţi simt prezenţa dulce şi binevoitoare... eu exist prin Harul Tău, a scris Indianara în postarea de pe Instagram.

Însă alăturarea dintre pozele sexy şi mesajul religios a fost etichetată de utilizatori din întreaga lume drept blasfemie adusă divinităţii. „Nu-L amesteca pe Dumnezeu în această situaţie ruşinoasă , profană“, a aprostrofat-o una dintre utilizatoarele Instagram pe Miss Bum Bum.

image

FOTO Guliver Splash News 

Virginitate refăcută medical

Gestul tinerei din Brazilia a fost cu atât mai blamat cu cât aceasta a povestit în presa locală, anul trecut, despre operaţia de refacere a himenului, intervenţie graţie căreia a redevenit virgină. „Am vrut să îmi recâştig virginitatea înainte de a mai face alte şedinţe foto. Nu m-aş simţi bine să mă afişez dezbrăcată dacă nu aş apărea exact aşa cum am venit pe lume, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Îmi doresc şi să obţin prin virginitatea mea, în numele concursului Miss BumBum, respectul oamenilor”, declara mândră Indianara.

image

FOTO Guliver Splash News 

Picturile au fost realizate pe trupul modelului de artistul brazilian Binho, în timpul unei şedinţe de body painting cu spray colorat care a durat zece ore.

image

FOTO Daily Mail 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite