Mama şi fiica au investit 56.000 de euro în operaţii estetice ca să arate ca modelul britanic Katie Price: „Ne trăim visul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kayla (stânga), face striptis de la vârsta de 17 ani. FOTO Cosmopolitan
Kayla (stânga), face striptis de la vârsta de 17 ani. FOTO Cosmopolitan

Două femei din Marea Britanie, mamă şi fiică, au făcut operaţii estetice în valoare de peste 56.000 de euro până în prezent din dorinţa de a arăta precum idolul lor, modelul Katie Price.

Georgina şi fiica ei Kayla, în vârstă de 20 de ani, au cheltuit până în prezent 56.000 de euro pe operaţiile estetice menite să le facă să semene cu modelul britanic Katie Price, a cărui înfăţişare o admiră. Kayla a început să facă striptis de la vârsta de 17 ani, când a întâlnit un bărbat, un „sugardaddy” dispus să îi ofere săptămânal o sumă genersoasă de bani. Banii „câştigaţi” i-a investit în înfăţişarea ei şi a mamei ei. 

„Nu mă deranjează că Kayla are un sponsor şi nici că face striptis ca să plătească pentru operaţii. Ne trăim visul”, a declarat Georgina, în vârstă de 38 de ani. Cele două femei şi-au mărit sânii şi buzele, şi-au pus extensii, şi-au făcut pus unghii false şi au apelat la machiajul semi-permanent. În plus, bronzul artificial, albirea dinţilor, retuşarea pomeţilor în cazul Georginei şi alte tratamente pentru păr le-au adus mai aproape de înfăţişarea lor de vis.

„Kayla şi cu mine facem totul împreună, inclusive operaţii estetice. Ne place să arătăm la fel. Ne cumpărăm chiar şi aceleaşi haine”, a mai spus femeia. Cele două au în plan să îşi mărească posterioarele şi să îşi retuşeze din nou sânii şi buzele. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite