Magnatul, înfruntat cu pieptul dezbrăcat: cum au protestat două tinere faţă de Donald Trump FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei i-au scandalizat pe cetăţenii americani după ce au luat cu asalt o secţie de votare din New York în sânii goi, pentru a protesta faţă de candidatul republican Donald Trump înainte ca acesta să se prezinte la urne.

Tinerele şi-au scris pe sâni, cu vopsea neagră, mesajele „Trump, apucă-te de testicule!“ şi „Afară cu ura din rezultate!“, ca un răspuns la declaraţia din 2005 a miliardarului, care a afirmat că are dreptul să apuce femeile de organele genitale fără consimţământul lor. 

Cele două au fost imobilizate după doar 30 de secunde, iar poliţiştii le-au identificat ca fiind Tiffany Robson, în vârstă de 28 de ani, şi Neda Topaloski, în vârstă de 30 de ani, membre ale grupului activist Femen. Activistele nu se află la prima acţiune de acest fel şi susţin că sânii dezgoliţi reprezintă „arma“ lor.

image

„Am protestat înainte de sosirea lui Trump la secţia de votare pentru a ne arăta dispreţul cu privire la discriminarea şi opresiunile femeilor şi a minorităţilor. Nu-mi pot imagina cum aş putea să  trăiesc într-o ţară care l-ar alege. Este aproape ireal că s-a ajuns atât de departe“, a declarat liderul grupului de activiste.

image
protestatare anti trump in sanii goi

Trump a sosit la câteva ore după protest pentru a-şi exprima votul, în timp ce Hillary Clinton a fost ceva mai matinală, exercitându-şi dreptul la ora 8 dimineaţa.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite