VIDEO Un manechin Victoria's Secret îşi arde părul pentru a-l menţine sănătos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbara Fialho FOTO Daily Mail
Barbara Fialho FOTO Daily Mail

Un supermodel brazilian care a defilat pentru case de modă celebre, inclusiv pentru Victoria's Secret, a dezvăluit o nouă metodă prin care îţi poţi face părul mai sănătos: îl arzi.

Modelul Barbara Fialho este convinsă că velaterapia – o procedură prin care vârfurile despicate ale părului sunt arse – dă rezultate.

Fialho a adăugat că şi colegele sale de breaslă, modelele Alessandra Ambrosio şi Isabeli Fontana sunt fane ale acestui tratament, oferit de salonul „Laces and Hair Salon” din Sao Paulo. Potrivit site-ului salonului, procedura este simplă – firele de păr despicate sunt arse cu lumânarea şi înlăturate. Experţii locali au declarat că această practică este foarte populară în rândul doamnelor şi domnişoarelor din Brazilia.

image

„Este de necrezut. Nu ţi se scurtează părul, dar dacă atingi partea tratată, observi că este mult mai fină şi sănătoasă”, a precizat Victoria Ceridono, editorul „Vogue” Brazilia, pentru „Fashionista”.

Conform „Elle.com”, procesul durează trei ore şi are ca scop deschiderea foliculei firului de păr, pentru a permite absorbirea mai eficientă a balsamului şi a altor tratamente. Modelul Barbara Fialho a mai declarat că velaterapia este o metodă destul de blândă pentru regenerarea părului, faţă de altele existente.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite