VIDEO Nicole Kidman, pe urmele lui Brigitte Bardot, în pantofi Jimmy Choo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Kidman a dezvăluit că adoră să poarte tocuri, chiar dacă este destul de înaltă FOTO: Captură Foto
Nicole Kidman a dezvăluit că adoră să poarte tocuri, chiar dacă este destul de înaltă FOTO: Captură Foto

Senzuală şi plină de rafinament, Nicole Kidman îşi flutură părul asemenea frumoasei actriţe Brigitte Bardot, în cadrul unei campanii de promovare a celei mai recente colecţii de pantofi marca Jimmy Choo.

Îmbrăcată într-o rochie mini şi coafată asemenea fostului sex-simbol al anilor ʼ60, Nicole Kidman, diva în vârstă de 46 de ani, a pozat cu senzualitate pentru campania de promovare a uneia dintre cele mai apreciate branduri de pantofi din lume.

În timpul şedinţei foto, blonda a oferit şi un interviu în care a vorbit despre perechea sa preferată de pantofi şi a dezvăluit că îi place să fie sufletul petrecerii atunci când are ocazia. „Sunt genul de fată care se urcă pe mese şi dansează cu un şarpe. Sunt cea mai petrecăreaţă dintre cele mai petrecăreţe“, mărturiseşte actriţa, amintindu-şi de vremurile în care se distra la Moulin Rouge.

Dornică să-şi exprime recunoştinţă pentru acţiunile frumoasei Brigitte Bardot, Kidman a povestit jurnaliştilor că s-a simţit fabulos să-i fie asemuită acesteia. „Bardot este o prezenţă cinematigrafică foarte puternică, dar şi o figură globală în ceea ce priveşte personificarea stilului, la fel ca şi Audrey Hepburn şi Grace Kelly“, a punctat Nicole.

Pictorialul pentru campania Jimmy Choo Resort 2014 a fost realizat de către fotograful Camilla Akrans, urmând ca imaginile să să fie făcute publice în luna decembrie a acestui an.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite