FOTO Călătorie imaginară: Mirela Stelea a făcut înconjurul lumii pentru noua sa colecţie vestimentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Londra este fundalul care însoţeşte rochia cu guler tip Peter Pan, din dantelă albă aplicată pe material metalizat auriu FOTO Corina Olaru
Londra este fundalul care însoţeşte rochia cu guler tip Peter Pan, din dantelă albă aplicată pe material metalizat auriu FOTO Corina Olaru

Designerul Mirela Stelea a lansat o linie vestimenatară pret-a-porter de lux, intitulată FWD, pentru care a realizat o şedintă foto menită să pună în valoare diversitatea creaţiilor


Mirela Stelea a ales imagini cu 12 metropole din întreaga lume pentru a pune în valoare piesele din noua colecţie, acestea fiind fotografiate având ca fundal cadre reprezentative din Paris, Londra, Bejing, Kuala Lumpur, Monte Carlo, Rio de Janeiro, Tokyo, Dubai, Cairo, Roma, Sydney şi New York. 

Colecţia conţine rochii de cocktail, salopete, deux-piece-uri, trenchuri, body-uri şi taioare, din materiale precum dantelă, triplu voal, materiale paietate, mătase, tulle, în nuanţe reci, neutre, precum negru, auriu, argintiu, nude, gri, bej. Şedinţa foto realizată cu această ocazie îmbie la o călătorie de 50.000 de kilometri în jurul mapamondului, intenţia designerului fiind aceea de a sublinia versatilitatea pieselor vestimentare ce alcătuiesc colecţia capsulă. Noile creaţii sunt  disponibile la shoowroom-ul designerului din Strada Brazilia 52, din Bucureşti.

Poiecţii foto şi diversitate 

Şedinţa foto semnată de Corina Olaru a presupus folosirea de proiecţii, un concept nou pentru campaniile Mirelei Stelea. Designerul a ales-o ca model pe Alexandra Urs de la MRA Models, de machiaj s-a ocupat Alina Brăilescu, iar coafura poartă amprenta cunoscutei Geta Voinea.

“Mi-am dorit să mă joc cu materialele. Avem piese vestimentare diverse, de la salopete şi deux-piece-uri până la trenchuri şi rochii cu aplicaţii delicate de dantelă. Am plasat această diversitate în 12 oraşe din lume, fiecare unic in felul lui. Sunt locuri superbe care oferă un sentiment aparte când priveşti creaţiile vestimentare”, a mărturisit soţia fostului portar Bogdan Stelea. 

Odată cu lansarea colecţiei FWD, Mirela Stelea încearcă să se repoziţioneze ca designer vizând extinderea brandului pe pieţele internaţionale din Italia, Germania şi Marea Britanie. Mirela Stelea a lansat în ultimii doi ani şase colecţii vestimentare: două linii Cruise, fotografiate pe un iaht şi pe un vas de croazieră în Dubai, o colecţie de salopete fotografiată într-un avion privat, două linii de cocktail puse în valoare prin şedinţe foto realizate în Palatul Cesianu-Racoviţă şi într-un showroom de maşini vintage, precum şi o colecţie tip Little Black Dress, prin care a încercat să redefinească eleganţa rochiei de bază din garderoba feminină.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite