Un tatuaj devenit viral pe TikTok a iscat sute de reacții: „Seamănă cu graficele mele de la examenele finale, când uit să aduc o riglă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Utilizatorii de TikTok s-au împărțit în două tabere după ce filmarea cu un tatuaj s-a viralizat. În timp ce unii îl laudă sincer pe artist pentru designul abstract, asemănător cu mâzgălelile unui copil mic, alții sunt derutați de desenul permanent și de prețul plătit pentru el, notează Insider. 

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Pe 11 mai, Mykhailo, un artist tatuator în vârstă de 21 de ani, stabilit în Berlin, a postat un TikTok care părea să arate un tatuaj proaspăt creat pe spatele unui bărbat, alături de o legendă pe ecran care spunea că a plătit 900 de euro pentru lucrarea de artă.

Clipul, care are peste 1,9 milioane de vizualizări, este însoțit de hashtag-urile #abstracttattoo și #flowertattoo, printre altele. În filmare, artistul a inclus și o întrebare, aceea dacă opera a meritat banii și peste 800 de comentarii au răspuns acesteia.

Mulți utilizatori au lăsat emoji-uri care exprimă încântarea, alții au descris tatuajul ca pe o operă de artă și au scris că ar fi încântați să-și facă unul la fel.

Mulți au apreciat designul lăsând emoji-uri de foc în comentarii, care sunt adesea folosite pentru a exprima încurajări sau laude, în timp ce alții au descris tatuajul ca fiind o operă de artă și au scris că ar lua în considerare posibilitatea de a-și face ceva similar.

Apoi, unii au părut să nu fie deloc de acord cu meritul piesei. „Hell nah”, a scris un internaut și a primit peste 3.400 de aprecieri, în timp ce altul a adăugat că nu s-ar tatua cu ceva similar nici dacă ar fi plătit 10.000 de euro pentru asta.

Alții și-au exprimat confuzia cu privire la forma tatuajului și au făcut speculații cu privire la ceea ce reprezintă acesta.

„Seamănă cu graficul meu de la examenele finale, când uit să aduc o riglă”, a glumit un internaut într-un comentariu care a primit peste 9.400 de aprecieri, în timp ce un altul a scris că ar putea fi desenul unui copil care a avut o valoare sentimentală pentru persoana care a plătit pentru el.

Mykhailo, care a refuzat să-și împărtășească numele de familie, a declarat pentru Insider într-un schimb de e-mailuri că tatuajul a fost inspirat de conceptul de „libertate” și „frumusețe” și a fost realizat în colaborare cu clientul său. „Încerc să completez nu doar formele corpului lor, ci și personalitatea”, a spus el.

El a precizat că, de fapt, tatuajul a costat între 700 și 800 de euro. Mykhailo a spus că a exagerat costul pe Tiktok pentru că știa că prețul ridicat și designul „destul de controversat și provocator” vor crea „un mix viral”.

El s-a întrebat de ce oamenii au atât de mult timp să comenteze despre „oameni necunoscuți pe internet”, dar a spus că negativitatea era de așteptat, deoarece a simțit că a „ „declanșat” reacții prin simplul fapt că este o persoană tânără care creează tatuaje scumpe pe care alții le pot considera „urâte”.

Mykhailo are peste 38.000 de urmăritori pe TikTok și postează adesea videoclipuri cu lucrările sale, care prezintă modele similare cu cel din videoclipul viral. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite