Toată planeta poartă Louis Vuitton. Harta celor mai populare branduri de modă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna se numără printre celebrităţile care au apărut, de-a lungul timpului, în campaniile Louis Vuitton FOTO Profimedia
Madonna se numără printre celebrităţile care au apărut, de-a lungul timpului, în campaniile Louis Vuitton FOTO Profimedia

Dacă ar fi să creionăm harta lumii în logouri celebre, atunci cele două litere înlănţuite L&V ar conduce detaşat. Asta pentru că brandul francez Louis Vouitton nu mai e de mult unul exclusivist, ci a cucerit întreaga planetă.

Louis Vuitton se situează pe locul întâi într-un clasament al celor mai populare branduri de fashion din lume, top realizat de site-ul money.co.uk, pe baza datelor furnizate de Google. Harta modei în lume a fost realizată pe baza căutărilor din ultimele 12 luni şi relevă, în funcţie de continent şi de ţară, cele mai căutate branduri de modă de către locuitorii din zonele respective.

Astfel, Louis Vuitton conduce detaşat şi este este cel mai căutat brand din 47 de ţări din întreaga lume, printre care Franţa, Spania şi Marea Britanie, urmat de Gucci, care conduce în topul preferinţelor în 13 şări din lume (Italia, Mexic etc.) şi Chanel pe locul al treilea, fiind preferat în 12 ţări (Pakistan, Thailanda etc.).

Citeşte aici care a fost cel mai căutat brand de modă în România şi află povestea lui Louis Vuitton, care a plecat de acasă pe jos până în Paris (400 de kilometri), în anii 1800, apoi a ajuns să lucreze pentru împărteasa Franţei.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite