Premiile People’s Choice 2019. Cele mai elegante ţinute ale vedetelor de pe covorul roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pink şi Gwen Stefani FOTO Instagram
Pink şi Gwen Stefani FOTO Instagram

La gala în cadrul căreia au fost acordate Premiile People’s Choice 2019 vedetele invitate s-au întrecut în ţinute pe covorul roşu. Iată care au fost cele mai elegante alegeri vestimentare.

Lista completă a câştigătorilor People’s Choice Awards 2019

Duminică seară, 10 noiembrie, a avut loc gala Premiilor People’s Choice 2019, care s-a desfăşurat în Santa Monica, California.

Cu această ocazie, vedetele prezente la eveniment au optat fie pentru ţinute elegante, fie extravagante sau chiar provocatoare.

Actriţele Jennifer Aniston (50 de ani), Kyle Richards (50 de ani), Lucy Hale (30 de ani), Maggie Q (40 de ani), Zendaya (23 de ani), cântăreţele Gwen Stefani  (50 de ani) şi Pink (40 de ani) şi vedetele de televiziune Adelina Pestriţu (32 de ani), Hannah Brown (25 de ani), Kris Jenner (64 de ani) şi Morgan Stewart (30 de ani) sunt câteva dintre celebrităţile care au defilat în cele mai elegante ţinute pe covorul roşu. 

Jennifer Aniston, care a primit Icon Award, a optat pentru o rochie maxi neagră din tafta, cu umerii goi şi corset, transparentă în zona picioarelor, la care a asortat o pereche de sandale în aceeaşi nuanţă.

jennifer aniston foto instagram yahoostyleca

Jennifer Aniston FOTO Instagram @yahoostyleca

Kyle Richards a defilat pe covorul roşu într-o ţinută all white, compusă din pantaloni lungi evazaţi, sacou şi cămaşă. În timp ce mânecile sacoului şi partea laterală a pantalonilor sunt croite dintr-un material compus din paiete albe, cămaşa este din mătase transparentă, iar gulerul acesteia accesorizat cu mici franjuri. Atât clutch-ul, cât şi pantofii accesorizaţi, au fost argintii.

kyle richards foto guliver getty images

Kyle Richards FOTO Guliver/Getty Images

Lucy Hale a purtat o ţinută all black, compusă din bluză cu un umăr gol şi o singură mânecă, din satin, şi pantaloni evazaţi ai căror material avea glitter negru. Opţiunea vestimentară a fost completată de un clutch metalic, cercei argintii şi sandale negre cu platformă.

lucy hale foto guliver getty images

Lucy Hale FOTO Guliver/Getty Images

Maggie Q a avut una dintre cele mai îndrăzneţe apariţii. Actriţa a îmbrăcat o rochie cu decolteu adânc în formă de V, porţiunea din zona pieptului fiind compusă din mărgele colorate aplicate, simetric, în diverse forme, pe voal transparent. Rochia continuă cu pene negre şi fustă dreaptă, decupată adânc pe ambele picioare. Pantofii stiletto în aceeaşi nuanţă încheie într-un mod armonios ţinuta. 

Maggie Q foto guliver getty images

Maggie Q FOTO Guliver/Getty Images

Zendaya a defilat într-o rochie neagră, al cărei top cu o singură bretea este prins de fusta largă maxi prin intermediul unui şnur cu aplicaţii argintii strălucitoare, care îi lasă descoperită talia. Pantofii stiletto completează ţinuta, iar cocul lejer şi accesorizarea simplă acordă apariţiei actriţei naturaleţe.

zendaya foto guliver getty images

Zendaya FOTO Guliver/Getty Images

Gwen Stefani şi-a făcut apariţia într-o rochie ivoir cu trenă amplă, corset şi fustă bufantă, cu umerii goi. Cântăreaţa, care a fost recompensată cu  Fashion Icon Prize, a completat ţinuta cu dress din plasă, cizme cu toc cui şi vârf stiletto, lungi din catifea neagră, şi mănuşi lungi din acelaşi material. 

gwen stefani foto guliver getty images

Gwen Stefani FOTO Guliver/Getty Images

Costumul lui Pink, una dintre cele mai elegante ţinute ale vedetelor de pe covorul roşu

Pink a optat pentru pantaloni lungi şi foarte evazaţi, o bluză cu guler din voal transparent, care îi lasă la vedere sutienul şi peste care a pus un sacou negru, ţinută care exprimă sobrietate, în constrast cu hairstyling-ul nonconformist. Cântăreaţa a fost recompensată în cadrul galei cu Champion Award pentru munca sa în scop caritabil cu mai multe asociaţii, dar şi pentru activitatea în calitate de ambasador UNICEF.

pink foto guliver getty images

Pink FOTO Guliver/Getty Images

Adelina Pestriţu, care a fost desemnată de către publicul care a votat în intervalul 4 septembrie – 18 octombrie, The Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019, a defilat într-o rochie neagră, cu trenă compusă din pene, aplicaţii strălucitoare, decupaje şi crăpătură adâncă pe picior, care a fost creată special pentru ea, ţinută la care au lucrat 15 oameni timp de şase zile. 

adelina pestritu people's choice awards foto ©E! Entertainment

Adelina Pestriţu FOTO E! Entertainment

Hannah Brown s-a prezentat la gală într-o ţinută mai puţin conformistă. Rochia sa bordo, cu decupaje în zona taliei şi a bustului, cu mai multe bretele prinse de gulerul lat, şi fustă strâmtă, stil sirenă, cu trenă şi decupată în partea de jos, a fost accesorizată cu o pereche de sandale argintii.

Hannah Brown foto guliver getty images

Hannah Brown FOTO Guliver/Getty Images

Kris Jenner a fost elegantă datorită costumului negru, cu sacou accesorizat în zona umerilor cu aplicaţii argintii strălucitoare, top, pantaloni şi pantofi în aceeaşi nuanţă. 

kris jenner foto guliver getty images

Kris Jenner FOTO Guliver/Getty Images

Morgan Stewart a defilat într-o rochie mini din paiete negre, cu umeri supradimensionaţi şi mâneci lungi, cu accesoriu în formă de eşarfă albă, prinsă într-un nod lejer şi sandale din material transparent, cu strasuri. 

morgan stewart foto guliver getty images

Morgan Stewart FOTO Guliver/Getty Images

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite