Modelul Adriana Lima, păcălit să transmită un mesaj de susţinere pentru organizaţia teroristă Lupii Cenuşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modelul a cunoscut un boxer turc la Miami, în SUA, iar acesta a rugat-o să se lase filmată în timp ce rosteşte numele sălii de sport pe care o conduce, în semn de prietenie. FOTO Daily Mail
Modelul a cunoscut un boxer turc la Miami, în SUA, iar acesta a rugat-o să se lase filmată în timp ce rosteşte numele sălii de sport pe care o conduce, în semn de prietenie. FOTO Daily Mail

Frumoasa Adriana Lima, al doilea cel mai bine plătit model din lume şi unul dintre îngerii brandului de lenjerie intimă Victoria’s Secret, se află în centrul unui scandal de proporţii, după ce a apărut pe internet un videoclip în care strigă numele organizaţiei teroriste Lupii Cenuşii şi face semnul de susţinere a grupării din Turcia.

Modelul de origine braziliană Adriana Lima apare într-un clip, alături de un bărbat, şi pronunţă cuvântul „Bozkurtlar“, care înseamnă „lupi“ în limba turcă, apoi face semnul specific membrilor organizaţiei teroriste. Comunitatea kurdă a reacţionat virulent faţă de atitudinea supermodelului, ţinând cont că aceştia au fost adesea ţinta lupilor cenuşii, însă reacţii negative au venit şi din partea fanilor Adrianei Lima.

Se pare că reprezentanţii mai multor case de modă şi companii cu care lucrează brazilianca s-au interesat dacă aceasta este simpatizantă a grupării teroriste, existând riscul ca alăturarea cu un astfel de caz să le afecteze imaginea.

Purtătorul de cuvânt al modelului a emis un comunicat de presă în care precizează că Lima a fost victima unei înşelătorii. Mai exact, aceasta a acceptat să spună mesajul din clipul video la îndemnul cuiva, fără să ştie ce înseamnă cu adevărat cuvântul rostit sau semnul pe care l-a făcut. Modelul a cunoscut un boxer turc la Miami, în SUA, iar acesta a rugat-o să se lase filmată în timp ce rosteşte numele sălii de sport pe care o conduce, în semn de prietenie. 

Nu a fost conştientă de contextul real în care a fost rugată să facă gestul respectiv sau de posibila asociere a comportamentului său cu acţiunile unui grup politic. Adriana este dezamăgită că s-a profitat de buna ei credinţă ca să se realizeze această înregistrare, iar clipul a fost distribuit fără ca ea să ştie sau să-şi dea consimţământul, a precizat reprezentantul vedetei. 

Adriana Lima, în vârstă de 34 de ani, este mama a doi copii, a lucrat pentru case de modă celebre, precum Armani, Versace, Louis Vuitton şi Marc Jacobs. Anul trecut a ocupat locul secund în topul Forbes al celor mai mai bine plătite supermodele din lume, cu aproape 7 milioane de euro.

lima

Sdriana Lima. FOTO Daily Mail

Gruparea de extremă dreapta "Lupii Cenuşii" din Turcia a fost implicată în ultimii 40 de ani în numeroase atentate, trafic de droguri şi armament. Un membru al organizaţei a încercat în 1981 să-l asasineze pe Papa Ioan Paul al II-lea.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite