Mallzee, aplicaţia pentru smartphone care „te sfătuieşte“ cum să te îmbraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 25 de ani a creat o aplicaţie pentru smartphone care răscoleşte o garderobă virtuală, în căutarea celei mai potrivite ţinute, şi te redirecţionează către site-ul de unde poţi s-o cumperi.

Orele pierdute la rafturile magazinelor, probele interminabile şi sumele de bani aruncate pe haine care nu ţi se potrivesc au devenit istorie, odată cu lansarea aplicaţiei-minune creată de Cally Russell, o tânără din  Edinburgh, relatează „Daily Mail“.

Mallzee, aşa cum a fost botezată aplicaţia, „alege“ pentru utilizator dintre cele două milioane de articole vestimentare, comercializate în peste 200 de magazine, doar piesele care se potrivesc utilizatorului aplicaţiei. Modul de funcţionare este simplu: aplicaţia identifică stilul vestimentar al utilizatorului şi îl direcţionează către site-urile de unde îşi poate procura cele mai potrivite ţinute.

Iar pentru cei mai nechibzuiţi dintre cumpărători, Mallzee are şi o funcţie utilă care permite prietenilor să-şi exprime părarea faţă de obiectul vestimentar ales de aceştia. Dacă prietenilor nu le place, aplicaţia nu permite utilizatorilor să apese butonul „Buy Now“ (Cumpără acum - n.r.).

„Într-o perioadă în care avem din ce în ce mai puţin timp pentru cumpărături, ne-am gândit să creăm un produs cu ajutorul căruia oamenii să-şi găsească mai repede hainele potrivite“, a declarat Cally Russell.

Citeşte şi:

Shazam pentru haine. Aplicaţia care va schimba viitorul modei 

Tinder, aplicaţia care promovează întâlnirile superficiale 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite