FOTO VIDEO Îngeraşii Victoria’s Secret prind aripi în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul Victoria's Secret înseamnă lux, eleganţă şi seducţie. FOTO Mediafax/ AFP
Spectacolul Victoria's Secret înseamnă lux, eleganţă şi seducţie. FOTO Mediafax/ AFP

După mai bine de 30 de ani de exclusivitate americană, brandul Victoria’s Secret cucereşte încet, dar sigur şi piaţa europeană. Londra a fost prima privilegiată a casei de modă, care şi-a deschis în acest an mai multe centre în capitala Jocurilor Olimpice, iar următoarea capitală pe listă va fi Amsterdam.

Brandul Victoria’s Secret s-a extins în Europa printr-un magazin deschis recent pe Bond Street, în Londra. Cu o suprafaţă de peste 12.300 de metri pătraţi, acesta a depăşit aşteptările publicului prin arhitectură şi decorul luxos.

victoria

[Unul dintre magazinele Londoneze - FOTO Facebook]

Victoria’s Secret nu se dezice de luxul cu care şi-a construit reputaţia unui brand exclusivist. Noul sediu londonez îşi întâmpină vizitatorii cu oglinzi imense, muzică antrenantă şi cabine de probă ce aduc a budoare. Laitmotivul colecţiei este culoarea roz, inspirată din perioada adolescentină a liceului în care flirtul şi înfăţişarea sexy fac deliciul băieţilor. Victoria’s Secret este un brand pentru toate simţurile, iar magazinul are şi un perete unde tronează cele 15 parfumuri ale casei, printre care şi cea mai recentă ediţie „London“, creată în onoarea magazinului.


Revirimentul pieţei de lenjerie intimă din Londra
Analiştii de marketing Verdict Research consideră că magazinele Victoria’s Secret vor revigora piaţa de lenjerie intimă din Londra şi va surclasa concurenţa britanică actuală. Respectând tradiţia, îngeraşii acestei perioade vor fi top-modelele Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge şi Candice Swanepoel. Potrivit „Women's Wear Daily“, brandul va fi disponibil şi pentru publicul larg ce frecventează mall-urile, unde vor fi amplasate magazine spaţioase cu toate articolele reprezentative pentru îngeraşi.
Brandul şi-a deschis primul magazin în afara graniţelor americane abia în 2010, în Canada, iar de atunci a pătruns şi cu alte 23 de sedii în  America Latină şi Orientul Mijlociu.

image

Afaceristul Roy Raymond, absolvent al Universităţii Stanford, s-a săturat să se simtă jenat în magazinele universale, tipic americane, căutând cadouri pentru soţia sa. Cadouri precum lenjerie intimă. Aşa că s-a folosit de cunoştinţele sale de afaceri şi a deschis un magazin în Palo Alto, în '77, urmat imediat de apariţia unui catalog cu ajutorul căruia se putea comanda prin poştă şi alte trei magazine. Sistemul permitea clienţilor anonimatul de care Raymond credea că este nevoie când vine vorba de lenjerie intimă, produse de lux adaptate la cerinţele consumatorilor şi consiliere de specialitate în alegerea darului perfect.

Notorietatea internaţională a brandului a venit însă în 1995, când a avut loc prima dată Victoria's Secret Fashion Show, transmis în direct de către posturile principale de televiziune din America. Defilarea s-a distins încă de la bun început prin aerul exorbitant şi costumele elaborate prezentate, muzica variată, specificul prezentării şi vedetele prezente. Modelele alese să prezinte costume de baie încrustate în mii de diamante au fost denumite „Îngeri" şi datorită aripilor ataşate pieselor la fiecare piesă de lenjerie.

Campania Roz Victoria’s Secrets – Toamnă 2012

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite