FOTO Masculinitatea în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Designerul Astrid Anderson a prezentat viziune asa asupra masculinităţii actuale
Designerul Astrid Anderson a prezentat viziune asa asupra masculinităţii actuale

Strat dublu de piele, tricotaje supradimensionate, mult roz şi bărbaţi plouaţi. Cel puţin, aşa se văd de pe podiumul londonez tendinţele masculine pentru toamnă-iarnă, la Săptămâna de Modă de la Londra dedicată sexului puternic.

Peste 60 de designeri vor prezenta colecţiile lor în aceste zile, la Londra, în faţa vedetelor şi clienţilor veniţi din 45 de ţări, după cum notează dailymail.co.uk. 

Trebuie să fie un show impresionant, demn de industria vestimentară pentru bărbaţi, în valoare de peste şapte miliarde de euro. Iar până astăzi, colecţiile nu s-au dezis de nonconformismul tipic londonez. 

Branduri precum Astrid Andersen şi Topman Design au transformat modelele masculine în nişte personaje înfuriate, dar extrem de atent îmbrăcate, pentru care caşmirul şi lâna sunt primele opţiuni, alături de grilaje faciale. 

Unui bărbat sigur pe el nu-i va fi frică niciodată de culoarea roz, aceasta pare să fie altă concluzie pentru sezonul viitor, care invită la creativitate totală. În acelaşi timp, aerul impunător al jucătorilor de fotbal american a reprezentat o altă sursă de inspiraţie, evidentă mai ales în ţinutele lui Andersen. Singura diferenţă ar fi faptul că tricourile extrem de largi se vor purta în culori precum bleu ciel şi chiar şi roz. 

image

Pentru bărbatul clasic, Topman Design a prezentat varianta dramatică a hainei de piele, alungită în viitorul sezon până aproape de glezne, în culori tari, dar mohorâte. Pentru a puncta seriozitatea situaţiei, ploaia a căzut peste manechinele masculine în timpul defilării. 

image

Puloverele de lână vor rămâne în tendinţe, cât timp sunt supradimensionate şi în culori puternice şi aparent, deloc masculine.

image
image
image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite