Cum să te îmbraci ca să distragi atenţia de la burtică şi colăcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile plinuţe au, de regulă, un bust generos pe care ar trebui să-l pună în valoare purtând rochii sau bluze decoltate FOTO Adevărul
Femeile plinuţe au, de regulă, un bust generos pe care ar trebui să-l pună în valoare purtând rochii sau bluze decoltate FOTO Adevărul

Multe femei nu reuşesc să scape de burtică şi colăcei. Fie cedează de prea multe ori tentaţiei dulciurilor, fie nu reuşesc să-şi organizeze programul în asa fel încât să treacă şi pe la sala de sport sau măcar să facă acasă 30 de minute de gimnastică. Există însă soluţii vestimentare la care putem apela pentru a abate atenţia de la kilogramele în plus.

Oricare ar fi situaţia pentru care doamnele şi domnişoarele nu pot să scape de kilogramele în plus, nu trebuie condamnate sau arătate cu degetul. Totuşi, există mai multe trucuri vestimentare care pot estompa sau distrage atenţia de la burtică şi colăcei. 

1. Alegeţi cu grijă materialul

Evitaţi lycra sau alte fibre care se strâng pe trup. Ele nu vor face decat să vă scoată şi mai mult în evidenţă talia nu tocmai de viespe. Optati, în schimb, pentru haine din lână, bumbac, mătase, ţinute care curg lejer pe lângă corp.

2. Puneţi-vă în valoare decolteul

De obicei, persoanele plinuţe au un bust pronunţat. Şi atunci, de ce să nu-l puneţi în valoare? Purtaţi rochii sau bluze decoltate. Dacă mai accesorizaţi ţinuta cu o bijuterie (colier, broşa, cercei), cu siguranţă veţi distrage atenţia de la zona cu probleme.


Citeşte continuarea pe sfatulparinţilor.ro 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite