Coșmarul unor români în noaptea de Revelion, la un restaurant din Spania: „Dacă nu ieșim ne arestează” VIDEO

0
Publicat:

Un grup de români a ales să-și petreacă noaptea dintre ani la un restaurant din Madrid, însă seara nu s-a încheiat cum se așteptau, ci s-a transformat rapid într-un coșmar, conform Știri Diaspora.

Într-un videoclip publicat pe TikTok, românca a prezentat momentul în care polițiștii au intrat în restaurantul Nobile’s pentru a-i înștiința că trebuie să părăsească locația. 

„A venit poliția și ne-a spus să părăsim localul. Nu știu pe cine caută. Încearcă să ne explice. Facem în mașină Revelionul. Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva. Eu am plătit. Se pare că proprietarul nu are licență să facă revelionul. Restaurantul e unul de lux. Dacă nu ieșim din restaurant ne arestează. Deja îl arestează pe un spaniol. Pe noi românii nu ne arestează, dar l-au reținut pe un spaniol, care e cel mai tare-n gură!", a spus Luminița Mantale în videoclipul cu pricina. 

Polițiștii sosiți la restaurant.
Românii au avut parte de un Revelion de coșmar. Foto captură video TikTok/ Luminița Mantale

Ne pare rău. Am rămas și fără Revelion, nici banii nu ni i-a dat. Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara. Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. A luat banii, i-a pus buzunar și pleacă în România. Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau. Peste 300 de peroane au fost scoase afară", a mai mărturisit aceasta. 

Se pare că patronul restaurantului în cauză este român. 

Incidentul prezentat de femeie a fost comentat de utilizatorii platformei: „Asta este o lecție de viață. Cele mai frumoase sărbători sunt în familie alături de oamenii dragi", a comentat un internaut. 

În general restaurantele în Spania nu au licență de funcționare până dimineața. Pentru a face un eveniment care ține până dimineață pentru acea noapte trebuie să ceri o licență de la primărie și sa o plătești", a mai spus un altul. 

Așa au făcut și acum 2 ani. Au anunțat că o să cânte Cocoș de la Călăraș și a fost țeapă!

Am pățit exact la fel la Londra acum 2 ani. Ne-au evacuat pe toți înainte de friptură și artificii pe motiv de incident!"

Noi am fost la un revelion în Bacău, frumos, dar morți de foame. Noroc că am ciorbă acasă". 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite