Cabină virtuală de probă, instalată într-un mall din Bucureşti: cum probezi 50 de ţinute în 3 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu, artistele din trupa Amadeus. FOTOGRAFII ADPMR
Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu, artistele din trupa Amadeus. FOTOGRAFII ADPMR

Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu, artistele din trupa Amadeus, au  probat zeci de ţinute într-o cabină virtuală de probă instalată într-un mall din Bucureşti.

Cele doua artiste au testat noua tehnologie prin care, cu un simplu click pe buton si-au schimbat ţinutele aproape instantaneu. Cabina virtuală îţi dă posibilitatea să alegi dintr-o mulţime de piese vestimentare şi accesorii, care se suprapun peste silueta ta pe un ecran de probă.

Astfel, cele două artiste au avut posibilitatea ca, în doar 3 minute, să probeze peste 50 de ţinute de la diverse branduri cunoscute. Au avut de ales între zeci de pălării, şepci, ochelari de soare, bluze, cămăşi, geci, fuste, pantaloni, pantofi şi accesorii. 

La final au primit fotografiile cu toate ţinutele încercate care le-au atras atenţia, putând astfel să le cumpere, dacă doresc, pe cele care consideră că li se potrivesc cel mai bine.

cabina

“Ne-am distrat foarte tare. Nu ne mai venea să ieşim. Aici totul se face virtual. Puteţi să vă schimbaţi în tot ce doriţi, să alegeţi, să vă jucaţi şi să descoperiţi în ce haine vă stă cel mai bine”, a povestit Andreea Runceanu.

cabina

Trupa Amadeus va susţine sâmbătă un concert în cadrul unui eveniment organizat în mall-ul din Capitală unde a fost instalată şi cabina virtuală de probă, zi în care va avea loc şi o prezentare de modă cu noile colecţii vestimentare ale acestui sezon.

cabina
cabina
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite