Articol publicitar

Alice Design – rochii de nuntă unice la preţuri reduse!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
alice-deschidere

Ziua nunţii marchează un nou început pentru orice femeie, devenind un eveniment cu totul memorabil. Şi pentru ca fiecare mireasă să se simtă într-adevăr ca o prinţesă şi să fie vedeta zilei, rochia de mireasă joacă un rol foarte important. Aleasă cu atenţie, aceasta ajunge să o reprezinte pe cea care o poartă şi devine un simbol al acestei zile magice.

Pentru a alege rochia perfectă, atelierul Alice Design îţi vine în ajutor! Te invităm pe site-ul atelierului, www.alice-design.ro, pentru a cerceta numeroasele modele de rochii, în stil bal, sirenă, a-line sau empire! Pe lângă modelele deosebite, rochiile de mireasă marca Alice Design se remarcă prin materialele de calitate, croiala potrivită pentru orice tip de siluetă, dar şi aplicaţii de pietre preţioase şi broderii lucrate manual.

În plus, acum este momentul ideal pentru a-ţi cumpăra rochia de vis de la Alice Design, întrucât majoritatea produselor beneficiază de reduceri semnificative! Te poţi bucura de alegerea perfectă a rochiei de mireasă la un preţ foarte bun!

Pentru a te convinge că Alice Design este cea mai bună alegere pentru rochia ta de mireasă, îţi prezentăm câteva modele care cu siguranţă te vor vrăji imediat!

Rochia de mireasă cu trenă

Rochiile de mireasă cu trenă oferă un plus de feminitate, însă pot fi şi îndrăzneţe, cum este modelul Passion 25 marca Alice Design. Din start vei atrage toate privirile graţie penelor albe aplicate pe baretele rochiei – un detaliu original. Este alegerea perfectă dacă ai o personalitate puternică şi îţi doreşti să fii remarcată pentru alegerea deosebită. Pe lângă inserţia de pene, rochia se evidenţiază prin aplicaţiile de cristale şi mărgele, toate cusute manual, cu cea mai mare atenţie. În plus, croiala simplă, dar elegantă îţi va pune în evidenţă silueta!

mireasa1

Rochia de mireasă tip prinţesă

Rochiile de mireasă în stil prinţesă, cum este modelul Passion 3, nu se vor demoda niciodată! Cu toate că este un model clasic, rochia propusă de Alice Design are o notă modernă prin inserţia de perle şi cristale Swarovski  din dreptul decolteului şi al umerilor. Decolteul în V este ideal dacă ai un bust generos, ce va fi pus în evidenţă şi graţie corsetului cambrat pe talie. Iar dantela fină şi fusta din tull conferă eleganţă rochiei, transformând-o într-o alegere foarte bună pentru persoanele romantice.

mireasa2

Rochia de mireasă tip sirenă

Rochiile tip sirenă îţi dau un aer boem, visător, plin de eleganţă. Rochia de mireasă Sirena Phoebe se încadrează în această categorie, remarcându-se prin stilul conservator. Pieptul şi braţele sunt acoperite cu dantelă semi-transparentă, iar talia este evidenţiată printr-o bandă din tafta, ce va atrage privirile graţie pietrelor semi-preţioase şi a cristalelor aplicate. La comandă, aceasta poate fi confecţionată cu trenă sau fără, dar şi cu spatele decoltat, în funcţie de preferinţele tale.

mireasa3

Rochia de mireasă tip empire

Cu o astfel de rochie de mireasă, te vei simţi ca o adevărată zeiţă. Îţi propunem modelul Empire Ava, potrivită pentru o mireasă îndrăzneaţă şi feminină. Se remarcă prin croiala specială cu bretea pe un singur umăr, dar şi prin crăpătura din dreptul piciorului stâng, evidenţiată printr-o broderie cu mărgele şi paiete. Acest model este combinaţia perfectă între eleganţă şi senzualitate, iar graţie crăpăturii, este şi o alegere bună întrucât permite lejeritate în mişcare.

mireasa4

Rochii de seară

Alice Design vine cu propuneri şi pentru domnişoarele de onoare! Fiind alături de tine în această zi specială, şi ele trebuie să poarte rochii deosebite! Atelierul oferă o gamă largă de rochii de seară elegante, lungi sau scurte, de diferite modele şi culori. Şi acestea beneficiază de reduceri speciale în această perioadă! Domnişoarele de onoare mai îndrăzneţe pot opta pentru rochii scurte, cum ar fi Nuit 29 din colecţia rochiilor de seară Nuit 2015, iar cele romantice pot alege o rochie elegantă, precum Nuit 15!

mireasa51

Atelierul Alice Design va fi cu siguranţă alegerea ideală atât pentru tine, ca mireasă, cât şi pentru domnişoarele de onoare! Profită de reducerile de pe site şi achiziţionează rochia dorită pentru a te simţi excelent la cel mai importante evenimente din viaţa ta: ziua nunţii!

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite