320 de lire sterline pentru probarea unei rochii de mireasă Vera Wang

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii care trec pragul magazinului cu piese semnate de Vera Wang, deschis în oraşul Shanghai, vor achita o taxă de 320 de lire sterline, echivalentul a 1.600 de lei, pentru o probă, relatează publicaţia britanică „The Telegraph“.

Creatoarea celor mai cunoscute rochii de mireasă, Vera Wang, a decis că exclusivitatea are un preţ, chiar şi în contextul în care articolul vestimentar este doar probat şi nu achiziţionat.

Designerul american a luat această decizie pentru a-şi proteja brandul, a cărei imagine este asociată cu luxul şi extravaganţa, dar şi pentru a diminua rata de comercializare a ţinutelor contrafăcute. În afara sumei pe care clienţii de origine asiatică o vor achita la probă, administratorii filialelor vor realiza o listă cu rezervările din garderoba Wang.

Taxa achitată oferă potenţialilor clienţi 90 de minute într-una din cabinele magazinului, costul fiind inclus în preţul de vânzare al rochiei. Suma plătită este nerambursabilă în cazul în care clientul nu cumpără rochia.

Este pentru prima oară în istoria brandului când Wang impune asemenea taxe în cadrul celor 17 buticuri de pe mapamond. Cu toate acestea, se crede că este vorba de o măsura luată doar pentru unităţile din China. 

Una dintre ţinutele designerului american expuse pe podiumul de la New York, în 2010. FOTO Facebook

image

Cea care a creat rochiile de mireasă ale unor celebrităţi precum Mariah Carey, Jennifer Lopez, Lily Aldridge şi Alicia Keys este născută în oraşul New York şi îşi are rădăcinile în inima Chinei, în oraşul Shanghai. În prezent, Vera Wang duce o companie solidă de promovare şi protejare a imaginii casei de modă ce îi poartă numele şi aplică un regulament strict care interzice fotografiile sau filmările realizate în „interiorul universului de modă“ ce-i aparţine.   

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite