10 secrete ale oamenilor care găsesc dragostea online

0
Publicat:

În ultima vreme, tot mai multe persoane preferă să-şi caute perechea mai degrabă în spaţiul online decât în cel real. Au apărut o mulţime de site-uri specializate şi joburi noi, cum sunt consultanţi în online-dating, care ştiu ce ar trebui să faci şi ce n-ar trebui să faci atunci când încerci să-ţi găseşti perechea pe internet.

cum să-ţi găseşti online partenerul potrivit, foto arhivă
cum să-ţi găseşti online partenerul potrivit, foto arhivă

Cei care au reuşit să-şi găsească iubirea online spun că profilul de dating online ar trebui privit ca la un instrument de marketing. Fiecare centimetru de spațiu este o valoroas, însă majoritatea oamenilor nu au nicio idee despre cum să își completeze profilul în cel mai eficient mod. S-ar putea ca, fără să știți, să respingeți chiar persoanele pe care doriți să le atrageți. În acest sens, citiţi cele 10 secrete ale succesului în întâlnirile online, potrivit yourtango.

1. Nu fiți autoironic

Deși vi se pare că sună drăguț sau interesant, unele persoane care citesc ar putea interpreta autoironia drept un indicator al negativităţii. Astfel, unii pot presupune că aveţi o stimă de sine scăzută, așa că păstraţi-vă descrierea optimistă şi pozitivă.

2. Folosiți fotografii reale, în care aveţi un aspect natural

În primul rând, condiţia de bază este să folosiţi fotografii, pentru că nimeni nu se uită la un profil fără fotografii. Este dovedit faptul că majoritatea persoanelor singure caută profiluri doar cu poze.

Fotografia de profil ar trebui să fie un prim-plan cu dumneavpastră zâmbind şi cu un aspect natural. De asemenea, este foarte important să puneţi fotografii de actualitate, nu din tinereţe...

Ar trebui să postaţi cel puțin încă trei fotografii; o fotografie în care să se vadă tot corpul, o alta făcând o activitate care vă place, un hobby, și una mai formală. Puteți include un animal de companie într-o fotografie, dar nu în fotografia de profil.

3. Descrierea trebuie să fie scurtă 

Specialiştii spun că nimeni nu are răbdare să citească o descriere prea lungă şi tendinţa celor mai mulţi este să sară peste astfel de profiluri.

În descrierea de profil, trebuie să împărtăşiţi câteva povești personale, care să transmită cum ar fi pentru cel care citeşte să aibă o relație cu dumneavoastră. Limitați eseul la cel mult 200 de cuvinte, pentru a vă asigura că perechea dvs. ideală îl citește.

4. Păstraţi misterul

Un profil online este o prezentare a dumneavoastră, nu a întregii poveşti de viaţă! Persoanele care dezvăluie de prima dată prea mult sunt, de obicei, percepute ca fiind nesigure și chiar puțin înfricoșătoare. Așadar, spuneți doar atât cât să intrigați, dar lăsați ceva mister. Misterul este atrăgător. Îl va încuraja pe partenerul ideal să vă trimită un e-mail și să vă cunoască. Gândiţi-vă la asta în felul următor: dacă v-ați întâlni în persoană pentru prima dată, nu ați vorbi imediat despre poezia preferată sau afecțiunile dumneavoastră fizice. Păstraţi-le pentru atunci când sunteţi într-o relație!

5. Spuneţi ceea ce vă face unic

Una dintre cele mai mari probleme de pe site-urile de specialitate este că toate profilurile seamănă extrem de mult unul cu altul. Toate femeile se simt la fel de bine într-o rochie neagră și pe tocuri ca și în blugi și un tricou, toți bărbații vor să găsească cea mai bună prietenă sau iubită. Așadar, diferențiați-vă prin a dezvălui ceea ce vă face speciali, dar nu enumerați o grămadă de adjective. Spuneți o scurtă poveste de una sau două rânduri despre fiecare dintre calităţile dvs. de top. De exemplu, „Îmi place muzica” devine „Încă mai pot cânta «Stairway to Heaven» la vechea mea chitară clasică, pe care am cumpărat-o când aveam 16 ani. Îți voi cânta o serenadă dacă promiți să cânți cu mine”.

6. Inițiați contactul

Una dintre cele mai mari probleme pe care le-au identificat consilierii este că oamenii au tendința de a răspunde doar la e-mailurile care se află în căsuța lor de e-mail, dar nu fac primul pas. S-ar putea să rataţi atât de multe potențiale potriviri! Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a schimba acest lucru:

- Căutați potriviri prin intermediul funcției de căutare a site-ului și scrieți la două persoane pe zi.

- Căutați persoanele care v-au vizualizat profilul și contactați-le pe cele care ies în evidență.

- Verificaţi profilurile persoanelor care trimit flirturi sau clinchete. Răspundeți-le celor ale căror profiluri vă plac.

7. Nu o luați personal!

Dacă cineva nu vă răspunde, mergeți mai departe. Nu o luați ca pe ceva personal! personal. Oamenii cărora le scrii online nu te cunosc și nici tu nu-i cunoști pe ei. Cum poate fi ceva personal când încă nu vă cunoașteți? Singurul lucru pe care îl poţi controla în astfel de situaţii eşti tu însuți. Mergeţi mai departe și găsiţi pe cineva care vă răspunde.

8. Fiţi clar

S-ar putea să vă derutați potențialul partener scriind un profil cu aparente contradicții. De exemplu, dacă vă începeți descrierea vorbind despre cât de relaxat sunteți și terminați cu o listă eliminare a tuturor tipurilor de persoane care nu ar fi o pereche bună, îi transmiteți cititorului un mesaj confuz. Sunteți relaxat sau ultra-controlat? Cereți unui prieten apropiat să vă citească profilul înainte de a posta, pentru a fi sigur că transmiteți un mesaj clar.

9. Includeți standardele dvs. de relaționare

Consilierii spun, de asemenea, că una dintre cele mai mari greșeli întâlnite este atunci când oamenii vorbesc despre cât de mult îi vor oferi viitorului partener. „Dacă vei face parte din viața mea, îţi voi face masaj în fiecare zi, îți voi găti mese gourmet și voi cumpăra bilete la concertele formațiilor tale preferate”.

Ce este în neregulă cu asta? Totul este unilateral. Oferi înainte de a exista o relație. Într-o relație bună, există un „dă și ia”. Așadar, expuneți-vă standardele de relație și ce căutați la un partener. Apoi spuneți ceva de genul: „Dacă ești acel bărbat/femeie, îți voi aduce supa mea delicioasă de pui atunci când ești bolnav/ă”.

10. Menționaţi dacă aveţi copii, dar...

Dacă aveţi copii, aceștia reprezintă, evident, o parte foarte importantă din viața dv. Veţi dori să atragi pe cineva care iubește copiii, chiar dacă ai dv. au crescut. Dar, el/ea vă vizualizează profilul pentru că vrea să se întâlnească cu dumneavoastră, nu cu copiii. Așadar, nu postați fotografii cu ei (asta și pentru a le proteja intimitatea). Nu spuneţi în profilul dvs. că, de fapt, copiii sunt cei mai importanți oameni din viața dvs. Știm că sunt, dar el/ea va rămâne cu impresia că nu va fi niciodată în prim plan în viața dv. Așadar, spuneţi câţi copii aveţi și menţionaţi, de exemplu, că sunt minunaţi. Și asta e tot. El/ea va ajunge să vă cunoască copiii minunați dacă și când veți avea o relație.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite